Akua Naru & Digflo Band / Norzeatic / Electroclown

68534_181971415289144_726952298_n

Hexagon Events prezinta un eveniment in premiera pentru Cluj Napoca, gazduit de Hotel Continental.

Poezia nu cunoaste limite, la fel ca in muzica, limbajul isi schimba structura de la un timp la altul, iar in timpul contemporan, pe care il impartasim, versul liber se distinge din tot amalgamul de limbaj metaforic.

Va prezentam un schimb de experienta intre poezie si muzica, un circuit ritmat, care va va indemna sa reactionati, daca nu spiritual, macar fizic, printr-un balans ori o miscare din picior.

Akua Naru & Digflo Band vor sustine un concert de doua ore, inedit prin formula intima si interactiva pe care au gasit-o de a se prezenta in fata publicului. Trupa creeaza o atmosfera similara cu cea a unei scene de teatru, doar ca spectacolul pe care il propun urmareste un flux emotional, in care sunt antrenati si spectatorii, a caror dispozitie va fi schimbata in bine, prin prezenta ritmului de jazz si a poeziei.

Concertul va fi precedat si „incalzit” de maestrul de ceremonii Norzeatic aka Vexxatu Vexx, unul dintre pionierii hip-hop-ului romanesc si al muzicii electronice autohtone, intr-o maniera “one man live band”. Acesta va conduce publicului clujean spre starea emotionala si incarcatura poetica a muzicii interpretate de Akua Naru.

Evenimentul va fi incadrat de charisma dj-ului local Electroclown, care va intampina publicul in locatie(warm-up) si va asigura continuitatea ritmului, dupa terminarea concertului(after party).

http://www.facebook.com/events/609979945698214/

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress