Miercuri 17 aprilie, de la ora 19:00 la Fabrica de Pensule (Henri Barbusse 59-61)
Mixer vă invită la cel de-al treilea eveniment din seria Kitchen Stories – povești, idei și găteli în jurul bucătăriei din Fabrica de Pensule, la etajul I.
După două ediții la Cluj cu meniuri și invitați de seamă și după o ediție în delegație la București la Salonul de Proiecte, următoarea seară Kitchen Stories se va desfășura într-un format nou – invitatul de această dată este Cătălin Bogdan care ne va găti ce îi place lui cel mai mult – câteva mâncăruri simple și gustoase de inspirație italiană. Cât despre poveste, de data aceasta invitatul nostru va lăsa un film să povestească cu noi – despre care nu vă spunem prea multe, dar vă dăm un indiciu despre meniul prezentat în film, care va cuprinde:
Blinis Demidoff
Cailles en sarcophages
Soupe a la tortue
Cătălin Bogdan, invitatul Kitchen Stories#3, scrie de peste 15 ani despre film, literatură și artă, este interesat de gastrosofie și ne va povesti cu egală pasiune și despre film și despre gătit. Meniul lui la Kitchen Stories#3 va cuprinde:
Tartă cu pere și amaretti
Focaccia cu tzatziki
și un vin italian ales de Cătălin Bogdan.
Dacă doriți să participați la evenimentul Kitchen Stories #3, puteți să vă înscrieți pe mail la info@fabricadepensule.ro până marți, 16 aprilie, ora 16.00 – participarea este deschisă pentru cel mult 20 de persoane și solicităm o contribuție de 20 RON / persoană pentru cheltuielile de masă.
Sorry, comments are closed for this post.