NVJ 1:1 – Virgil Pop & Adrian Borda în dialog cu Adriana Măgerușan

885143_402235586541125_390298137_o (1)

Seria NVJ 1:1 continuă, de acestă dată avându-i ca invitați pe arhitecții Virgil Pop și Adrian Borda în dialog cu Adriana Măgerușan (arhiforum.ro). Tema: etică profesională.

Vă așteptăm așadar joi 4 aprilie, orele 20 la Centrala FAU pentru o discuție care își propune să ridice întrebările potrivite despre responsabilitate dar și să responsabilizeze.

Deoarece NVJ 1:1 nu există fără intervențiile voastre, așteptăm întrebări, imagini, gânduri pe care doriți să le adresați invitaților, până miercuri, 3 aprilie. Întrebările le puteţi lăsa mai jos sau le puteţi trimite pe adresa de mail nvjasta (at) gmail (punct) com

1:1 este o invitaţie la dialog. Avem un sau mai mulți invitați, un partener de discuţie şi întrebările voastre.

Vrem ca întâlnirile noastre de joi să însemne mai mult decât expuneri unilaterale din partea invitaţilor. Vrem să îi provocăm. Vrem să le adresăm întrebările care ne interesează cu adevărat şi să facem asta într-un mod cât mai eficient. Întrebările le puneţi voi. Noi le adunăm, le selectăm pe cele mai originale/inedite/deştepte/relevante şi ne asigurăm că ajung la urechile invitatului din seara cu pricina.

via A.St.A

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress