BEAT POETRY

poster_eveniment_LA_GAZETTE_Prezintă_BEAT_POETRY_-_Taking _over_Cluj_15_03

La Gazette s-a pregătit să întâmpine primăvara cum se cuvine şi readuce vineri, 15 martie, un amestec select şi variabil de plăceri sonore.

Cum deja ne-au obişnuit, băieţii de la Beat Poetry revin cu influenţe psyche, thug jazz, riot funk şi dub/electronic, ingrediente perfecte să ne scoată din casă, să ne încânte auzul şi să ne repună sângele în mişcare.

Pentru cei care nu sunt încă familiarizaţi cu acest format, oferim indiciul principal care să vă convingă să ,,funk the labels, mingle together, get mad and make love. Easy…”.

http://www.mixcloud.com/lagazettero/beat-poetry-taking-over-cluj-la-gazette-promo-mix-15-03-13/

În 2010, pe 1 mai, se întâmpla pentru prima dată într-un club din Iaşi evenimentul muzical Beat Poetry. Ceea ce la început a fost o simplă seară muzicală, astăzi a ajuns să însemne mult mai mult: o experienţă, un colectiv, un grup, o evoluţie a gândirii şi a simţurilor, a muzicii, a diferitelor forme artistice.

The crew, însemnând CΛNS, Kidamn, Scuffle, Le FkY si SPDY, au pus bazele unei seri care ,,nu ţine seamă de etichete, care ignoră orice fel de industrie şi care îmbratişează exprimarea liberă, de orice fel ar fi ea, atâta timp cât este pozitivă”.

Vineri 15/03 îi veţi regăsi pentru a patra oară la butoane în Gazette.

 

BEAT POETRY

[http://beatpoetry.net]

[http://vimeo.com/34931558]

Link eveniment: http://www.facebook.com/events/136696203170176/?ref=ts&fref=ts

 

La Gazette

e-mail: eventslagazette@gmail.com

web: www.lagazette.ro

www.facebook.com/LaGazetteCluj

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress