Thursdayrated: Android Lust

android

text: Cosmin Mureșan

Cordiale salutări la Thursdayrated!

Mi-am propus ca în ediția de astăzi să vă prezint ceva nițeluș mai vesel ca săptămâna trecută, când am căzut în tenebroasa atmosferă a lui Tom McRae. Nu știu exact în ce măsură voi reuși, având în vedere că, navigând pe net ca de obicei după noi apariții, am hotărât brusc că subiectul rubricii va fi Android Lust, după ce am văzut că au ieșit pe piață cu un nou-nouț material discografic, și anume LP-ul ”Crater Vol. 1”.

În spatele proiectului Android Lust se ascunde individa al cărei nume e Shikhee D’iordna, care face practic tot ce mișcă din punct de vedere artistic în ”trupă”. Jucându-se cu diverse instrumente, îmbină o multitudine de genuri muzicale, de la clasic până la rock și industrial, rezultând un plăcut amalgam pe care singură și-l descrie ca fiind ”electronic and dark”.

Shikhee D’iordna s-a născut în Bangladesh. Din 1999 se mută la New York. Într-o primă fază produce exclusiv muzică prin mijloace electronice, urmând ca mai apoi să cocheteze și cu ”instrumente adevărate”.

În 1998 debutează cu albumul ”Resolution”, urmat în 2002 de ”The Dividing”, cel mai cunoscut și bine cotat de până acum, după care semnează cu casa de discuri Projekt Records, cunoscută pentru promovarea genurilor industrial, darkwave… Până la albumul din 2013 mai pune pe piață încă două discuri: ”Devour, Rise and Take Flight” (2006) și ”The Human Animal” (2010).

Piesa de azi e extrasă de pe ”The Dividing” și mie mi se pare superbă. O despărțire după o relație în care s-a acumulat o foarte mare doză de ură (”I just want to see you dead”). Și un videoclip pe măsură.

Sper să vă cadă bine. Dați mai departe. Un weekend splendid!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress