TEDxEroilor

Step Outside

 

Pregătiţi-vă pentru o nouă ediţie TEDxEroilor

Pentru cei care ne urmăresc în fiecare an şi ne aşteaptă cu nerăbdare, dar şi pentru publicul larg care încă nu a făcut cunoştinţă cu spiritul TED, este timpul să anunţăm oficial ca cea de-a patra ediţie va avea loc pe data de 20 Aprilie 2013 la Cinema Mărăşti. Avem de această dată un partener nou, care ne inspiră şi ne ajuta simultan în organizarea acestui eveniment: este vorba de WWF România (http://romania.panda.org/) – ONG internaţional, care lupta pentru menţinerea biodiversităţii şi pentru promovarea unui mod de viaţă sustenabil la noi în ţară şi peste tot în lume.

Anul acesta vrem să spargem graniţele dintre domenii şi să îmbrăţişăm inovaţia. Vrem să promovăm reintoarcerea la simplitatea lucrurilor naturale şi vrem să vă provocăm să ieşiţi din sfera de confort pentru a privi cu alţi ochi mediul în care trăim, fie el urban sau rural. Aşadar, vom profita de schimbarea de decor şi de acest parteneriat inedit, pentru a introduce tema evenimentului: TEDxEroilor – Step Outside. Vorbitorii invitaţi vor aduce pe scena de la Cinema Mărăşti propriile experienţe de viaţă şi idei inovatoare, în scurte discursuri inspiraţionale, după formatul TED. Pe aceştia, îi vom anunţa unul câte unul, începând cu această săptămână, aşa că vă rugăm să fiţi cu ochii pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/TEDxEroilor) şi pe site-ul: http://www.tedxeroilor.com/.

„La ediţia aceasta sperăm să realizăm mai mult decât la ediţiile anterioare, să inspirăm publicul mai mult, să declanşăm schimbări mai mari, să oferim o experienţă şi mai dinamică. Anul trecut, marea noastră realizare în urma evenimentului a fost propunerea de colaborare cu WWF România, pe care suntem mândri să-i avem ca parteneri acum. Anul acesta suntem nerăbdători să vedem cum decurg lucrurile din acest punct de vedere. În orice caz, prin această nouă ediţie vom continua să facem cunoscut conceptul TED, împreună cu toate ideile minunate care sunt răspândite zi de zi.” Ne-a spus cu entuziasm coordonatoarea evenimentului, Cristina Chişmore.

La fel ca la toate ediţiile TEDxEroilor, participarea la eveniment va gratuită, şi se va face în baza unei scrisori de motivare. După încheierea perioadei de aplicare, vom selecta cei 100 de participanţi, conform regulamentului TED, participanţi cărora speram să le oferim o experienţă unică şi surprize pe măsură.

TEDxEroilor este un proiect lansat sub umbrelă TED (Technology, Entertainment, Design – www.ted.com), un eveniment nonprofit, în spiritul ideilor care merită a fi răspândite. TED este o conferinţă anuală ce reuneşte lideri globali pentru a-şi împărtăşi ideile din orice disciplină: tehnologie, medicină, design, drept, artă sau cultură.

Pentru mai multe detalii şi informaţii,

Contact: contact@tedxeroilor.com

Coordonator: Cristina Chismore – oana@tedxeroilor.com

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress