LUDMILLA, PALOTAI, VASILE & DJ SNOW

Ludmilla

Unusual Suspects prezinta Vineri 8 Martie, ora 23:00 la Club MIDI un eveniment special dedicat zilei femeii!
Astfel , unii din cei mai iubiti dj ai publicului roman vor fi prezenti pentru a da startul primaverii la Cluj:
LUDMILLA este prima doamna a breakbeatului european si o preferata a publicului roman, PALOTAI este unul din cei mai activi si consecventi dj din Europa, permanent inovator si vizionar cu o cariera de peste 20 de ani, DJ VASILE este primul dj roman si membru fondator Shukar Collective iar SNOW este pionierul drum&bass-ului romanesc.

LUDMILLA
[Ayra Recordings / HU]

www.facebook.com/beatmanandludmilla

BIO

LUDMILLA este unul din cei mai de succes dj si produceri de breakbeat ai ultimilor 10 ani!Are la activ peste 1500 de showuri in Europa si a aparut pe scena alaturi de cele mai mari nume ale genului, de la Skrillex la Goldie si de la Krafty Kuts la Pendulum.

Aceasta este cunoscuta si iubita de publicul roman, seturile sale energice , pline de balans si muzicalitate fiind deja consacrate in tara noastra.

Ludmilla este si un producer de mare succes, alaturi de Longman a castigat la Breakspoll 2012 – „Best track of the year” cu piesa „Lights” si a adunat de-a lungul timpului zeci de nominalizari in competitiile internationale si clasari pe locul 1 al topurilor de specialitate.

Pentru Cluj, Ludmilla ne promite un set special, adecvat ocaziei, care va ridica temperatura ambianta la cele mai inalte cote!

You Tube

AUDIO:

http://soundcloud.com/beatman-and-ludmilla

 

PALOTAI

[Tilos Radio / HU]
www.facebook.com/palotai.zsolt

BIO
E putin probabil ca cineva interesat de scena muzicii electronice din Europa de Est sa nu fi auzit de Zsolt Palotai si dj seturile sale eclectice.Acesta a revolutionat scena de muzica electronica maghiara, reusind ca de peste 20 de ani sa se mentina in varful topurilor, cu aparitii live , de multe ori zilnice! A reusit intotdeauna sa transceada barierele impuse de stiluri si trenduri muzicale , selectand cele mai noi, interesante si influente piese.

Acesta s-a lansat la Tilos Radio, unde isi continua inca activitatea, prin emisiunea al carei nume il caracterizeaza perfect: „Future Music” (Jovozene).De asemenea el promoveaza brandul de petreceri Rewind , care s-a consacrat in topul evenimentelor din Budapesta!

Astfel va invitam ca in 8 Martie sa profitati de ocazia unica de a asculta live un dj set PALOTAI,pentru a porni alaturi de noi intr-o incursiune muzicala exceptionala!

AUDIO

http://soundcloud.com/dj-palotai

 

DJ VASILE

[Shukar Collective]

„Primul DJ din Romania”

www.myspace.com/djvasile

DJ Vasile, se poate numi cu usurinta unul din artistii veterani care a pus bazele muzicii electronice in Romania, fiind considerat primul DJ din Romania!. Este unul dintre primii oameni care a deschis FM-ul in radio-ul bucurestean, imediat dupa caderea regimului comunist, in decembrie 1989.Angrenat in mai multe proiecte de-a lungul timpului, DJ Vasile a facut parte din Matze in ’92 alaturi de Cristi Stanciu, iar trei mai tarziu a fondat trupa Suie Paparude.De prin ’97, DJ Vasile intemeiaza proiectul Natural Soft Killers (NSK), alaturi de Cristi Stanciu si Cristian Stefanescu (Electric Brother). In anul 2000, DJ Vasile se implica intr-un proiect ce genereaza multe controverse, Shukar Collective. In componenta acestei trupe se mai gasesc si Dan Handrabur aka Dreamdoktor, Cri Stanciu aka Matze, Mitos Micleusanu aka Diafragma, Vlaicu Golcea, Marius Matesan si trei «solisti» vocali si percutionisti de origine rromi.

In prezent realizeaza saptamanal alaturi de Matze emisiunea Zona Libera, pe Radio Guerilla si continua turneele nationale si internationale atat ca dj cat si ca membru Shukar Collective.

Vasile a influentat generatii de dj, muzicieni si ascultatori, reusind intotdeuna sa surprinda prin modul in care foloseste muzica, tehnologia, si interactiunea cu publicul, fiecare set reprezentand astfel o calatorie unica!

 

SNOW

[Unusual Suspects]

www.facebook.com/djsnowofficial

DJ SNOW este un pionier al drum&bass-ului in Romania.In cei peste 12 ani de activitate a impartit scena cu nume mari ale drum&bass-ului si muzicii electronice: Chase&Status, Sub Focus, Pendulum, Ink, Dieselboy, Commix,Noisia,Teebee, Dylan, Black Sun Empire, Loxy, Storm, Marcus Intalex, Aphrodite, Lee, AI, Bailey, SUV, Rennie Pilgrem & Mc Chikaboo, Electrosoul System, Verse si altii.

AUDIO:

http://soundcloud.com/unusualsuspects

 

LIKE US:

www.facebook.com/unusualsuspectsro

PRET BILET

15 RON INAINTE DE 00:00; 20 RON DUPA 00:00!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress