PERSONA | Subatomic Zoo

PERSONA
––––-
Originara din Timisoara, Persona nu incearca si nu doreste sa inceapa o noua revolutie muzicala. Ei si-au asumat dificila dar excelenta misiune de a canta rock n’ roll in energia lui pura si intr-o forma rafinata. Frumoase peisaje sonore urbane, sentimente amestecate si buna dispozitie, introspectie tacuta, acompaniate de intensitatea seducatoare a chitarilor, energie pura si vibe pozitiv, linii de bas sofisticate, tobe calde sau explozive, chitara acustica, nostalgie dar si optimism se regasesc in cantecele lor si definesc estetica trupei, facand publicul sa exploreze diferite grade de exaltare prin muzica lor.

Trupa s-a format la sfaristul anului 2003 in Timisoara, numele fiind inspirat din filmul omonim a lui Ingmar Bergman. In 2004, Persona sustine primele concerte, fiind primita cu entuziasm de publicul si media locala. Tot atunci, Persona inregistreaza primele demouri – Home in the Arms si Computer Breakdown, difuzate la radiourile locale si filmeaza 2 piese live pentru TVR Timisoara. Mai tarziu, inca 2 piese demo sunt inregistrate – Ride on Love Street si Momentary Lack of Passion.

Persona a lansat in 2010 albumul de debut “Suburbia Afterlife”, scos de labelul german EMG Records. Albumul a fost inregistrat in Timisoara si masterizat in Germania de Sven Bonse, sound tehnicianul celor de la Reamonn. Primul single “Head on the Door” a fost difuzat in heavy rotation de radiourile nationale si a intrat pe locul 1 in Topshow la Radio Guerrilla.

Pe langa un numar mare de concerte in cluburile romanesti, Persona a cantat la principalele festivaluri din Romania (Stuffstock, Bestfest, Peninsula, Under London, Rock la Mures), impartind scena cu trupe ca dEUS, The Charlatans, Ting Tings, Santana, Robots in Disguise sau Trash Fashion. In afara tarii, Persona a concertat de doua ori in celebrul club A38 din Budapesta, precum si in Germania, in Brunswick, Gelnhausen si Berlin. Concertul din 2009 de la A38 a fost filmat de televiziunea nationala maghiara (MTV) si difuzat in 2010.

Muzica trupei este una de influenta britanica, insa nu poate fi strict incadrata intr-un gen anume – backgroundul si influentele muzicale ale membrilor trupei, rafinate de experienta si maturitatea artistica, se impletesc si definesc genul Persona.

Persona este formata din:
GABEN – voice/guitars
JOY – guitars
COCO – bass
HORATIU – drums
FLO’ – visuals

––––––-
SUBATOMIC ZOO
––––––––
Poate că nu credeti, dar chiar așa a fost: acu’ ceva timp, ieșind de la repetiție, un câine alb ne-a întrerupt pălăvrăgeala cuantică cu o nedumerire perplexă: “pisicile fotosintetizează?!?!…”
v-așteptăm la (subatomic) zoo!
p.s. n-aveți grijă! nici o particulă nu va suferi (inutil)!

Ionuț Puțura – voce
Sergiu Petrache – chitară
Arcadiu Szüz – bas
Cristi Boțan – tobe

––
MIHU – AfterParty
––-

ACCES : 15 RON

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress