Sindrofie: Luciri optzeciste @ Cafeneaua Papillon

Al doilea party cu muzica românească optzecistă aduce la butoane doi experţi ai luminoşilor ani. Totuşi, natura ne învaţă că unde există sclipire trebuie să existe şi întuneric. Deci, să nu vă mire dacă printre clasice în viaţă, RETRO şi Muri o să aducă la rampă şi luciri ‘mai obscure’:

Vă amintiţi de minunaţii interpreţi de muzică uşoară din perioada anilor ’80? Probabil unii dintre noi ştiu de petrecerile pe care părinţii noştri le organizau cu ocazia Crăciunului şi a sfârşitului de an, la care, dacă nu avea cineva vreun disc, o bandă de magnetofon sau casete cu muzica “de dincolo”, dansau în draci pe Trio Expres, Runceanu, Mirabela…

Propunem, aşadar, o reînviere a perioadei muzicii uşoare optzeciste, în calda şi plăcuta ambianţă a cafenelei Papillon, printr-o seară fabuloasă de dans, încercând să recreăm atmosfera plină de farmec a sindrofiilor dansante din acei ani, in cadrul unei noi ediţii a “Lucirilor…”. Desigur, pentru a răspunde unei plaje cât mai largi de gusturi, printre celebrele şlagăre româneşti, se vor strecura, cu mare atenţie si gingăşie, hit-uri din repertoriul internaţional din această prolifică decadă muzicală.

Maeştrii de ceremonii: RETRO & Muri

Când? Sâmbătă, 22 decembrie 2012, începând cu ora 22.30.

Unde? In Café Papillon (str. Emil Isac nr. 5, Cluj-Napoca), dupa o vizita prin recamierul mamei, tatei, unchiului sau matusii.

Dress code: Retro 80’s.

FB event.

Intrarea liberă.

Vă aşteptăm cu drag!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress