DONEAZĂ O CARTE DE SĂRBĂTORI!

Asociaţia culturală EvolArts, avem deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul caritabil DONEAZĂ O CARTE DE SĂRBĂTORI!

Ai în bibliotecă cărţi pe care ai decis să nu le mai păstrezi, cutiile cu cărţi din pivniţă ocupă loc, doresti să donezi cărţi pentru persoanele care vor să citească dar nu îşi permit?

DONEAZĂ, CARTEA TA CONTEAZĂ!

Asociaţia culturală EvolArts primeşte de la donatori, persoane fizice sau juridice, donaţii de publicaţii româneşti şi străine. Cărţile vor fi inventariate şi donate către persoane din centre de plasament şi centre after-school pentru copii defavorizaţi (aflaţi în anumite grupe de risc) din Cluj-Napoca, care au o nevoie reală de cultură, unele din acest tip de centre fiind slab dotate din punct de vedere al numărului de materiale culturale. Scopul nostru comun este de a dona un fond de carte de circa 1000 volume.

Poti dona aducând cărţile în perioada 18 decembrie – 25 decembrie 2012 la locaţia club La Gazette, situată în Parc Cetăţuia str. Călăraşilor nr. 1 sau la libraria Bookstory de pe str. Eroilor nr. 6-8, ori dacă te-ai hotărât să donezi mai multe cărţi, ne poti scrie un e-mail şi venim noi să le ridicăm.

Indiferent cât de mică sau cât de mare ar fi, orice donaţie de carte este apreciată.
Asociaţia EvolArts şi partenerii săi în această campanie, editura EuroPressGroup, Bookstory Librărie Independentă, Network Consulting Claims, TVR Cluj, UBB Radio, Best Jobs, Zumzi, Afişier, club La Gazette, mulţumesc tuturor donatorilor care vor facilita prin gestul lor accesul la cultură a grupurilor dezavantajate.

Troc cultural
Toţi cei care donează la club La Gazette primesc o cană de ceai fierbinte din partea localului şi un semn de carte folositor care să le aducă aminte de gestul lor deosebit, iar librăria Bookstory oferă tuturor participanţilor la acţiune o reducere de 5% la achiziţia unui volum nou, până la finele lui 2012.

Recomandări:
Cărţile să se afle într-o stare bună şi să nu fie foarte vechi, deoarece acestea sunt nocive din punct de vedere biologic.
Întreabă rudele şi vecinii tăi dacă deţin cărţi pe care ar dori să le doneze.
Spune-le şi prietenilor tăi despre campanie, poate doresc şi ei să contribuie şi vor aprecia că le-ai menţionat şi lor despre proiect.
Dacă vrei, poţi lăsa un mesaj pe prima foaie persoanei care va citi cartea ta.

Pentru informaţii suplimentare ne poţi contacta la e-mail: office.evolarts@gmail.com sau pe facebook la http://www.facebook.com/evolarts.evolutionaryarts.
Urmăreşte proiectul pentru a afla unde au ajuns cărţile donate de tine.

Asociaţia culturală EvolArts s-a născut din dorinţa reprezentanţilor La Gazette de a oferi suport tinerelor talente, artiştilor locali şi naţionali, din diferite domenii. La Gazette şi EvolArts creează pentru aceasta o platformă dedicată artiştilor, celor care produc, mixează sau editează muzică, precum şi interpreţilor, platformă unde aceştia îşi pot face cunoscută munca şi au ocazia de a interacţiona direct cu amatorii de artă, cultură şi evenimente de calitate, iar pentru că suntem oameni cărora ne pasă de comunitatea în care trăim, iniţiem o serie de acţiuni sociale.

Oana Dobi

Preşedinte

E-mail : office.evolarts@gmail.com

Tel. : 0744596282

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress