2 ani de ARHI FORUM | invitați ABRUPTARHITECTURA

Vineri, 21.12.12, de la ora 19.00, la Mănăstirea Franciscană din Cluj

În 21 decembrie ArhiForum.ro aniversează 2 ani de arhitectură în mediul virtual, printr-un eveniment în mediul real.

Pentru că noi nu credem că 21.12.12 este sfârșitul lumii, nu ne rămâne decât să căutăm în continuare calea către o lume mai bună prin arhitectură. Vineri, de la ora 19.00, la Mănăstirea Franciscană din Cluj (Str. Victor Deleu, nr. 2), invitații noștri vor fi arhitecții Cristina Constantin și Cosmin Pavel de la ABRUPTARHITECTURA.

Ei ne vor povesti despre arhitectura cu tâlc, despre case de oameni și arhitectură pentru oameni, despre locuri de tihnă, de taifas, de visări, despre locuri de taină și locuri cu amintiri. Veți afla cum au făcut o locuință primitoare din garaje prefabricate din beton, cum au făcut o restaurare prin care să dăinuiască un conac ca odinioară, cum se poate face un spațiu sacru într-o lume profană și despre multe alte meșteșuguri.

Atelierul ABRUPTARHITECTURA este câștigătorul Bienalei Naționale de Arhitectură de la București din 2012 la secțiunea “Arhitectura locuinței”, câștigătorul Anualei de Arhitectură de la București din 2011 la secțiunea “Restaurări”, câștigătorul Concursului ARHETIPURI 2011, câștigătorul Concursului pentru Centrul Comunitar de la Gârda de Sus din 2008 și câștigătorul unei mențiuni la Concursul pentru Extinderea BCU Cluj din 2010.

Și dacă toate acestea nu v-au convins, să știți că arhitectura va fi doar aperitivul, mai avem și alte surprize în program.

Organizator: Asociația Arhi Forum
Sponsor: YTONG
Parteneri: OAR Transilvania, AStA Cluj, Plusminus Cluj
Partener media: igloo, Zeppelin, slicker.ro

Platforma de arhitectură ArhiForum.ro este un proiect al Asociației ARHI FORUM, parțial finanțat de OAR din taxa de timbru de arhitectură.

FB event: aici.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress