Gala Éclectique @ Casa Zânelor (Floreşti)

Sâmbătă 15 decembrie, ora 21:00 la Casa Zânelor (Floreşti):

Winter Quartet (live)

Andrei Sîncrăian (DJ set)

dress code: anii ’20

éclectique events propune, pe data de 15 decembrie, de la ora 21:00 o petrecere tematică sau, dacă doriţi, un exerciţiu de imaginaţie în care publicul clujean (şi nu numai) este invitat să se lase iremediabil învăluit de atmosfera strălucitoare a anilor ’20, „les années folles”. Evenimentul, intitulat Gala Éclectique, va avea loc într-o locaţie deosebită, pregătită cu dichis – sala de evenimente a Casei Zânelor. Locaţia se află în comuna Floreşti, în imediata apropiere a oraşului Cluj-Napoca, dar totodată departe de zgomotul vieții cotidiene.

Dress code-ul în stilul anilor ’20 va fi obligatoriu şi va trebui respectat de către toţi invitaţii. Domnii se vor prezenta în cele mai frumoase costume, purtând fracuri şi/sau jobene elegante, în timp ce domniţele vor avea ocazia să-şi etaleze rochiile strălucitoare, multitudinea de perle şi bucle, pălăriile extravagante ori mănuşile lucrate manual. Fiecărui invitat al Galei Éclectique i se va asigura un loc la mesele noastre aranjate cu gust, iar hostess-ele noastre atente îl vor răsfăţa cu delicioase hors d’œuvre.

Atmosfera serii va fi intreţinută de către Winter Quartet, care vor interpreta live muzică jazz, iar mai târziu de selecţiile sonor-eclectice realizate de Andrei Sîncrăian (cunoscut din trupele indie/experimentale clujene Lights Out! şi Quantum Drive), precum şi de o deosebită expoziţie fotografică pe lemn pregătită de Ana Ciotlăuş. Dansatori profesionişti ne vor arăta câteva mişcări de Charleston şi swing, pentru a ne introduce în atmosfera vremurilor de altădată şi a da startul la dans. De asemenea, şampania din partea casei va fi oferită pe tot parcursul evenimentului, în buna tradiţie a luminoşilor ani ’20.

Ambianţă destinsă/distinsă. Spirite lejere. „Libertate a moravurilor”. Toate în acest eveniment ce se doreşte a fi ceva cu totul inedit în high life-ul clujean – Gala Éclectique.

Biletele de acces vor costa 30 de lei şi vor putea fi achiziţionate la intrare. Accesul minorilor va fi interzis.

Facebook event.

Despre éclectique events

Pentru că lucrurile măreţe îşi găsesc esenţa în simplitate, proiectul nostru începe cu un singur cuvânt: eclectic. De ce eclectic? Pentru că vrem să promovăm idei şi concepte alese de voi, care tind către scopul existenţei noastre ca eclectici: promovarea culturii, renaşterea spiritului idealist, căutarea altfelului.

Cine suntem? Un grup de tineri care s-au săturat de pasivitatea răspândită aproape uniform în jurul nostru. Solidaritatea noastră faţă de ideile creative ne-a adus la un loc şi ne împinge să promovăm concepte noi. Proiectul  éclectique events se adresează oamenilor cu deschidere spre nou, cu dorinţa comună de a promova o viziune diferită asupra conceptului de distracţie în România, prin realizarea unor evenimente în cadre deosebite, elegante, atent aranjate şi, cel mai important, mereu surprinzătoare.

Astfel, vom încerca mereu să creăm un mediu de liberă expresie pentru invitaţi, care să favorizeze socializarea, schimbul nestăvilit de idei. Dorinţa noastră este aceea de a dezvolta o ambianţă perfectă pentru dezbaterea unor idei, pentru a redefini procesele de comunicare şi a dezvolta noi raporturi între generaţii, interese şi ocupaţii cu scopul dezvoltării culturale a Clujului şi, mai departe, pe măsură ce proiectul se va dezvolta, a oraşelor României.

Petrecerile noastre tematice îşi trag seva din diferite curente culturale importante şi oferă o privire retrospectivă, curioasă, respectuoasă prin intermediul acestor întâlniri asupra vremurilor în care muzica, literatura, artele vizuale şi cultura în general erau ferm prioritizate de societăţi înfloritoare. Aflându-vă într-un mediu select, înconjuraţi de oameni deosebiţi, ideile voastre vor prinde viaţă, prin intermediul a ceea ce noi numim începând de astăzi éclectique events.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress