ALEX HARDING: BLUTOPIA

ALEX HARDING: BLUTOPIA

concert jazz

Sala mare, 30. noiembrie 20:00

Cu:

ALEX HARDING (saxofon)

LUCIAN BAN (pian)

CHRIS DAHLGREN (contrabas)

JOHN BETSCH (percuţie)

Blutopia a fost înființată în 2003 de către unul dintre cei mai stimați saxofoniști baritoni ai jazzului modern – Alex Harding. El l-a invitat pe pianistul Lucian Ban, originar din Transilvania, să fie partener creativ în noua formație care a început să dea roluri principale câtorva dintre cei mai buni muzicieni de jazz din New York. Alex Harding este considerat pe scară largă unul dintre cei mai originali bari-saxofonisti din ziua de azi și este în mod constant votat în cadrul celei mai bune categorii din revista Down Beat Magazine. Lucian Ban a lansat 7 albume ca și lider în SUA & Europa și tocmai a fost nominalizat pentru “Cel mai bun muzician de jazz din Europa“ de către Organizația Hans Koller din Austria.

În muzica lor pot fi regăsite ritmuri de pulsating blues, ritmuri ale formației New Orleans riffs, ritmuri de post bop, funk grooves și izbucniri de jazz liber, dar sunetul formației merge dincolo de toate acestea și devine o voce proprie.

Biletele se găsesc la casieria teatrului, la sediul Biletmaster (str. I.C. Brătianu 16/1) sau online pe siteul www.biletmaster.ro.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress