Lansare de carte:IN CAUTAREA FERICIRII, de Manu Babescu

.

IN CAUTAREA FERICIRII, de Manu Babescu

lansare de carte

libraria Carturesti Cluj

joi, 15 noiembrie 2012, ora 18:00

Joi dupa-masa, la ora 18 fix, pornim in cautarea fericirii in compania Manuelei Babescu. Unde ajungem? Ramane de vazut dupa ce exploram paginile jurnalului sau de calatorie. Alaturi de autoare, ca invitata speciala, Maria Balabas de la Radio Romania Cultural. Va asteptam cu drag!

„A trecut un an de la marea intoarcere. Cum ma simt acum, in orasul natal, dupa aproape doi ani de trait pe drumuri, si in plus, ca sa nu uit acest mic aspect care ne-a schimbat total directia, asteptand un copil? Da, aspra intrebare retorica. Cam peste o luna, toata hoinareala va parea un episod din viata altcuiva. Sau nu? Oricum ar fi sau ar fi fost, cred ca nu ajungem de fapt niciodata sa ne dam seama de ce ni se intampla in timp real. Exceptionalul devine stare de normalitate si acumularea de experienta devine o corvoada pentru puterea de sinteza a omului mediocru.” (Manuela Babescu)

„Textele acestei carti dezvaluie un mapamond al libertatii care se manifesta la umbra globalizarii, un suprarealism magic desprins din hazardul zborurilor intercontinentale, un stil de jurnalism personal la limita intre sinceritate si fictiune. Manu s‑a intors din turul lumii cu o carte si un copil, dovada – pentru ea si pentru voi – ca povestile raman intotdeauna deschise.” (Maria Balabas)

Dupa 12 ani dedicati studiului pianului la „Colegiul National Ion Vidu”, Manuela Babescu decide sa-si schimbe profilul urmand cursurile Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. Imediat dupa predarea licentei Manu pleaca in India pentru un stagiu de sase luni la o firma din orasul Pune, experienta care ii va marca puternic cursul vietii si ii va deschide apetitul pentru calatoria alternativa de tip backpacking si couchsurfing, yoga, desen si escalada. Cand nu a calatorit in Nepal, India si Maroc, Manu a lucrat in diferite multinationale si fundatii internationale in departamentele de Comunicare, a colaborat cu diverse reviste nationale de cultura si a fost parte dintr-o serie de festivaluri.

http://www.facebook.com/pages/Carturesti-Cluj/128021553908035?ref=hl

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress