Party: Reforma Smoke Out @ Flying Circus

Vineri 2 Noiembrie 2012, ora 22.00 în Flying Circus Pub (Iuliu Maniu 2, Cluj)

Intrarea cu flyer-ul gratuită + primiți ceva la bar.
Intrarea no flyer = 10 RON

Reforma se manifestă pentru prima dată la Cluj.

Reforma Smoke Out este un loc de joacă hedonist, un eveniment al excesului, experimentării, revelației și eliberării. Nomad și nestatornic, evenimentul este the most wanted pentru radicalitatea și libertatea tipului de interacțiune, pentru muzica revelatoare și eliberarea simțurilor, pentru pacifismul relaționării. Rareori se repetă ceva, tot timpul ne reformăm, ne reinventăm.

Unii dintre noi vom deveni reporterii nopții, vom primi un aparat pe film – de unica folosință, pentru unicitate estetică – îl vom returna la plecare și în scurt timp vom vedea rezultatul pe site si pe Facebook. În plus, fotografiile vor ajunge la VICE.

Pe tot parcursul nopții vom proiecta, ușor sarcastic, secvențe din desenele animate care provocau orgasme vizuale în timpuri trecute: Nu Zaietz Pagadi, Lolek i Bolek, Mihaela, Balanel și Miaunel.

Cautați în oraș flyerele Reforma Smoke Out, intrați gratuit cu ele și primiți ceva de la bar.

Le găsiți în Flying Circus doar cu o zi înainte (joi 1 noiembrie) + în locurile selectate de noi și pe care le veți descoperi + pe strada la echipele noastre.

Vom distribui pentru cei cu flyere și VICE ultimul număr al ediției tipărite.

Line Up:

ALEX
VASI
LE XI

Ce e REFORMA?

Cine suntem? Suntem voi. REFORMA proiectează, exprimă ce credem, ce facem, unde mergem sau ce ne place prin platforma online și prin evenimente live. Nu credem în mainstream, respingem cultura ignorantă, gândim independent, apreciem creativitatea, nu ne interesează sexualitatea sau culoarea pielii. Credem în politica progresivă. Cu alte cuvinte, suntem un meltingpot trans-disciplinar al gusturilor, stilurilor și comportamentelor. Fetișul nostru este autenticitatea. Suntem profesori, barmani, teoreticieni, publicitari, arhitecți, artiști, fotografi, bucătari. Persoane elaborate, culte, educate, cu profesii diverse, titrate sau autotitrate, didacți și autodidacți. Suntem ceea ce vrem să fim.

Cum a fost la Bucuresti?

Citiți mai multe pe:

www.re-forma.ro
www.facebook.com/REFORMAcommunity
www.twitter.com/REFORMAco

Susținut de:

Flying Circus

Recomandat de:

Pavilion

Bucharest Biennale

via Reforma.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress