Macheta Dorințelor @ Piața Muzeului

În perioada 05-08  oct. 2012 PlusMinus aduce în Piața Muzeului Cluj-Napoca în miniatură

Proiectul 1% Macheta Dorințelor are ca obiectiv atragerea atenției asupra posibilității cetățenilor de a influența deciziile publice. Sunteti așteptați în Piața Muzeului între 5-8 octombrie 2012 pentru a vă exprima opiniile prin intermediul a două instrumente propuse de PlusMinus.
Macheta Clujului va fi un instrument de lucru cu dorintele cetățenilor pe termen lung. Prima zonă realizată în miniatura este centrul istoric al orașului, iar în viitor se dorește realizarea întregului oraș și organizarea unei serii de evenimente pe acest obiect.
Alături de machetă, organizatorii pun la dispoziție un joc interactiv legat de zona Cetățuii. Cetățenii vor putea marca cu ajutorul unor jetoane activități posibile în zona din jurul Hotelului Belvedere.
În paralel, sus, pe Cetățuie, filiala locală a Ordinului Arhitecților organizează evenimentul Scena Cetății. Acesta va fi transmis pe un ecran în Piața Muzeului, alături de macheta și jocul propus de PlusMinus.
Scopul asociației PlusMinus este crearea unor platforme locale de informare, expunere și dezbatere pe tema dezvoltării urbane. Proiectul de față ar fi un pas decisiv în sensul acțiunii, o primă propunere concretă de instrument posibil de integrat în politicile urbane.
Programul Proiectului 1% Macheta dorințelor:

Piața Muzeului– 05-08 oct. 2012 – Macheta zonei centrale a orasului și Joc interactiv pe zona Cetățuii

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress