CĂRŢI BUNE DE MÂNCAT!


CĂRŢI BUNE DE MÂNCAT!
15% reducere la cărţile de gastronomie
28 septembrie – 28 octombrie 2012
librăriile Cărtureşti şi www.carturesti.ro

Dacă pofta vine mâncând, inspiraţia culinară vine citind. Şi e mai uşor să fii inspirat în bucătărie când ai reducere de 15% la toate cărţile de gastronomie din Cărtureşti.
Între 28 septembrie şi 28 octombrie, te aşteptăm cu un meniu de cărţi pentru toate gusturile: despre bucate tradiţionale şi cine elaborate, cu sfaturi pentru gătit sănătos sau pentru alegerea vinului potrivit, cu reţete pentru vegetarieni, gospodine grabite sau bucătari experimentaţi.
În plus, îţi poţi exersa franceza cât prepari un sufleu sau îţi poţi pregati un Long Island ca în New York, pentru că în Cărtureşti vei găsi mereu volume de artă culinară în engleză şi franceză.
Fă-ţi timp să cauţi prin cea mai extinsă ofertă de cărţi de gastronomie din România şi, drept răsplată, Ferran Adria, Thomas Keller, Julia Child, Jamie Oliver, Gordon Ramsay sau Anthony Bourdain te vor ajuta să ai mereu un răspuns la întrebarea „Ce gătesc mâine?”.
Promoţie valabilă pe www.carturesti.ro şi în toate librăriile Cărtureşti din ţară. Reducerea nu se cumulează cu alte discounturi sau oferte.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress