Leonard Cohen @ Piața Constituției

Sâmbătă 22 septembrie 2012, în Piața Constituției din București: Leonard Cohen – Old Ideas World Tour

Trubadurul canadian care a cucerit inimile publicului din România revine la București în data de 22 septembrie 2012 pentru a-și promova cel de-al doisprezecelea album, Old Ideas. Inconfundabila voce a lui Leonard Cohen va răsuna de această dată în Piața Constituției din Capitală.

Old Ideas World Tour 2012 survine deosebitului succes înregistrat de turneul artistului din perioada 2008-2010, un lung periplu pe toate meridianele globului, cu seri de spectacole în care Leonard Cohen a cules aplauze furtunoase din partea spectatorilor cuceriți definitiv de muzica sa.

Îndrăgitul artist va interpreta majoritatea pieselor care l-au transformat în legendă, dar și melodii noi, extrase de pe cel mai recent material de studio. Albumul, intitulat Old Ideas, a reușit clasarea pe locul I în topurile din întreaga lume, iar asta încă din prima săptămână de la apariție. Acest fapt constituie o premieră chiar și pentru un artist de talia lui Leonard Cohen.

Cariera lui Leonard Cohen se întinde pe șase decenii, interval în care creația sa a fost apreciată și a devenit un reper solid, atât din punct de vedere muzical, cât și liric. Albume devenite clasice precum Songs of Leonard Cohen (1967), The Future (1993) și Ten New Songs (2001) i-au adus glorie artistului, iar contribuția sa a fost recunoscută prin includerea în Rock and Roll Hall of Fame.

Piesele sale au fost reinterpretate în peste 1.300 de variante, inclusiv de către artiști și trupe ca U2, REM, Nick Cave sau regretatul Johnny Cash.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress