Școala de Vară: Management Cultural @ Fabrica de Pensule

Școala de Vară > Management Cultural
25 – 29 septembrie 2012
Fabrica de Pensule, Cluj

|termen limită pentru aplicații: 10 septembrie 2012|

Înainte să se instaleze toamna, Fabrica de Pensule vă oferă o Școală de Vară. Croit special pentru cei care doresc să se formeze ca producători și manageri culturali, programul Școlii de Vară include cursuri și sesiuni practice pe diverse teme din zona managementului cultural și întâlniri și discuții cu practicieni ai artei și producției artistice contemporane.

Temele Școlii de Vară: managementul proiectului cultural, politici culturale, strângere de fonduri, cooperare internațională, comunicare, gestionarea relațiilor umane și instituționale. Sesiuni specifice vor aborda teme precum: managementul festivalelor, managementul unui spațiu artistic, producție și co-producție artistică, etc.
Formatul Școlii de Vară include un modul de formare de bază, o serie de sesiuni practice și un spațiu deschis care să faciliteze împărtășirea de cunoștințe și experiențe între participanți.

Din echipa de facilitatori fac parte: Nele Hertling – Academia de Artă din Berlin, Mahir Namur – Mimar Sinan University Istanbul, Corina Bucea – Fabrica de Pensule, Kinga Kelemen – Groundfloor Group, Rarița Zbranca – Fundația AltArt, Miki Braniște – Colectiv A/Temps d’Images etc.

Cui se adresează?

Programul este deschis managerilor culturali aflați la început de carieră sau tinerilor care pot beneficia în cariera lor de experiența Școlii de Vară. Căutăm manageri creativi, entuziaști, curioși și activi, doritori să învețe mai mult despre cum se planifică, cum se comunică, cum se implementează și evaluează programele culturale. Participanții trebuie să fie disponibili să participe la întreg programul Școlii de Vară.

Cum poți participa?

Pentru a te înscrie la Școala de Vară, trimite-ne formularul de înscriere completat, alături de un CV (nu mai mult de 3 pagini) până la data de 10 septembrie 2012, la adresa info@fabricadepensule.ro. Pentru informații suplimentare, puteți să ne scrieți pe mail la adresa de mai sus sau să ne sunați la numărul de telefon 0725 530 105. Persoanele selectate să participe vor fi anunțate până la data de 15 septembrie.

Participarea la cursurile Școlii de Vară este gratuită. Pentru un număr limitat de participanți, organizatorii pot oferi cazare în Cluj pe perioada Școlii de Vară.

Detalii despre program și formularul de înscriere pot fi găsite aici.

Fabrica de Pensule
www.fabricadepensule.ro , info@fabricadepensule.ro, 0725 530 105
Henri Barbusse 59-61, Cluj

Programul face parte din proiectul Laboratoarele culturii – formare și networking în domeniul managementului cultural, proiect cultural organizat de Fabrica de Pensule și finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress