Video: Lights Out! – Sylabus

La două luni de la difuzarea în premieră a primului videoclip din cariera formaţiei, la „Mirror”, Lights Out! lansează în această dimineaţă un videoclip proaspăt. Filmat la piesa „Sylabus”, clipul este realizat de către regizorul clujean Matei Pleşa.
Lights Out! se pregătesc de o toamnă plină care debutează în această dimineaţă, odată cu lansarea online a unui nou videoclip al trupei.  Este vorba de o variantă acustică, de final de vară la „Sylabus”, ce-a de-a 3-a piesă de pe discul de debut, EPul „Patience”. Filmările au avut loc pe parcursul unei după-mese pe malul Someşului, pe aşanumita „plajă din Grigorescu”. Videoclipul a fost realizat în întregime de către tânărul regizor clujean Matei Pleşa, cunoscut pentru  proiectul personal „Micii meșteşugari”, ce conţine o serie de video-uri despre practicanţi ai unor meserii ce astăzi par învechite (potcovari, pantofari, lutieri) şi care insistă asupra unor valori tradiţionale românești, cum ar fi mesteşugul, tradiţia, pasiunea, munca, sufletul. Matei a ajuns să colaboreze cu  Lights Out! răspunzând provocării venite de la blogul clujean de muzică indie indiescouts.ro, de a realiza un videoclip filmat într-o locaţie inedită din Cluj-Napoca, cu o trupă coborând de pe scenă şi  ţinând reprezentaţii libere pe stradă, acustice, neanunţate. La realizarea videoclipului şi-a adus aportul şi Valentin Pleş, din postura de tehnician de sunet.
Noul videoclip  Lights Out! poate fi urmărit la calitate HD  aici.
PS: Primul concert al trupei la Cluj-Napoca din stagiunea de toamnă va avea loc pe 22 septembrie, în Gambrinus Pub, având ca invitaţi speciali pe shoegaze-rii clujeni de la Quantum Drive.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress