Dirt On Fire 2012

Dirt On Fire 2012 – Progressive Fire Festival
✦✦
Dupa o prima editie de mare succes si cu ecouri internationale neasteptate, Dirt On Fire revine pe 10-11 august 2012 la Miercurea Ciuc, in sufletul Transilvaniei, pentru o a doua editie si mai ampla, si mai spectaculoasa, si mai fierbinte.
✦✦
Cuvantul cheie este “evolutie”, iar anul acesta ne adresam tot dirtjumperilor pe BMX si mountainbike, dar avem un mare bonus: o demonstratie de FMX! Da, ati citit bine! FMX, adica Freestyle Motocross!!! Dirt On Fire devine astfel primul eveniment din Romania care integreaza aceasta discliplina electrizanta, apreciata si urmarita in toata lumea.
✦✦
O alta noutate de anul acesta o reprezinta schimbarea formatului, dintr-un jam session cu manse multiple intr-un sistem eliminatoriu de tip head-to-head. Mai exact, in aceasta formula, competitorii se dau unul impotriva celuilalt, potentand spectaculozitatea si fiorii de emotii din randul publicului. De asemenea, terenul de joaca Dirt On Fire este acelasi dirtpark superprogresiv, dar care a fost redesenat pentru editia de anul aceste si contine obstacole noi pentru a spori evolutia.
✦✦
Dirt On Fire i-a invitat deja pe unii dintre cei mai buni rideri din Polonia, Ungaria, Austria si Germania, si evident si pe cei mai talentati romani. Ei vor fi prezenti la Miercurea Ciuc pentru a ne arata din nou evolutii in premiera. Din respect pentru eforturile participantilor, premiile cumulate pentru Dirt On Fire sunt de peste 4000 de Euro.
✦✦
Si pentru ca am numit Dirt On Fire un festival al progresiei, lista de imbunatariri nu se opreste aici: la Dirt On Fire am invitat cativa dintre cei mai buni artisti din lume pentru a intretine spiritele si focul petrecerii DOF. Line up-ul de anul acesta ii afiseaza pe DJ Vadim, Freestylers, Gojira si mai multi artisti autohtoni consacrati.

Poate va mai amintiti asta:

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress