PlayBike – On The Rocks 2012

PlayBike – On The Rocks revine şi în 2012 cu a treia sa ediţie. Pe 25 august reunim în acelaşi loc minunat de la Bunloc, lângă Braşov, spectacolul şi voia bună, competiţia de cel mai înalt nivel şi sportivitatea şi, evident, pe cei mai buni rideri cu cel mai fierbinte public. PlayBike – On The Rocks este Campionat Naţional al federaţiei de profil pentru al treilea an consecutiv şi apare în calendarul oficial internaţional al UCI într-o companie selectă, alături de cele mai bune evenimente gravitaţionale din lume.

De la an la an, PlayBike – On The Rocks îşi păstrează valorile-cheie şi se îmbunătăţeşte constant în detaliu. Traseul realizat de noi de la zero şi pe care se dau tot anul rideri din întreaga ţară, ridicând permanent şi direct nivelul scenei locale de downhill, se menţine şi va fi cosmetizat, ca şi în anii trecuţi, înainte de concurs pentru a servi cât mai bine nevoilor participanţilor. Elementele de securitate ale traseului sunt prioritare, dar la fel şi accesul publicului în cele mai atractive zone.

Desfăşurările conexe ale PlayBike – On The Rocks, devenite deja evenimente de-sine-stătătoare şi cu un public propriu, rămân aceleaşi: Dirtjumping Nightsession si un mega afterparty într-un amplasament electrizant din inima oraşului. Alte avantaje pentru rideri şi public: zonă de bikewash special amenajată, areal de standuri pentru expozanţi şi echipe, facilităţi de cazare pentru riderii înscrişi şi o serie de alte surprize pe care de abia aşteptăm să vi le comunicăm! Deci, “un pic mai bine pentru dumneavoastră”! 😉

Premiile sunt generoase, la fel ca în ceilalţi ani: 8000 EUR care vor atrage rideri din toată Europa şi deja obişnuita elită locală. Tineţi aproape pentru cele mai proaspete ştiri! Comunicare permanenta prin intermediul site-ului nostru oficial www.ontherocks.ro şi pe pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/playbike.ontherocks.

Tot pe www.ontherocks.ro găsiţi şi cele mai importante sugestii referitoare la cazare şi la petrecerea timpului în prietenosul nostru Braşov, astfel încât experienţa voastră legată de PlayBike – On The Rocks să fie completă şi impecabilă. Click simplu pewww.ontherocks.ro/cazare unde sunt listate cele mai bune localuri pentru care garantăm oricând!

Şi în 2012 fotografii şi operatorii video prezenţi la faţa locului au parte de un tratament special, cu facilităţi de transport şi acces în zonele de concurs. Detalii relevante în curând!

Formularele de înscriere se găsesc şi ele pe site la www.ontherocks.ro/inscrieri. Înscrieţi-vă din timp pentru a simplifica lucrurile!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress