Iorgovanu Night Run

„Iorgovanu Night Run” este un concurs de semi-maraton nocturn ce se va desfăşura în perioada 18-19 august 2012 şi va consta într-un traseu în masivul Piule-Iorgovanu din Munţii Retezat, mai exact în zona Retezatului Mic din raza localităţii Uricani, Hunedeoara.

Competiția vine în întâmpinarea celor care doresc să-şi depăşească limitele într-un cadru natural deosebit.

Pentru mai multe detalii vizitaţi site-ul evenimentului:
http://www.iorgovanu-nightrun.com/

Iorgovanu Night Run Official Teaser from cavj on Vimeo.

Mai putin de o luna ne desparte de Iorgovanu Night Run, primul semi-maraton nocturn desfasurat pe traseu montan din Romania.

Pe 18 august echipa Clubului Alpin Valea Jiului te asteapta la competitia cu poate cel mai ridicat nivel de adrenalina desfasurata pana acum in Romania: Iorgovanu Night Run. Ce presupune organizarea unei asemenea competitii dar mai ales cine sunt oamenii din spatele Clubului Alpin Valea Jiului?

“Totul a plecat de la o mana de prieteni, in timp ne-am transformat intr-un club montan si momentan ceea ce facem e sa impartim experientele si ideile noastre cu toata lumea. La fel s-a intamplat si cu Oslea Hike and Ride Challenge unde totul a plecat de la turele de freeride, la fel se intampla momentan si cu Iorgovanu Night Run, totul pornind de la turele de noapte in Retezat.
Chiar daca ideile sunt indraznete si poate uneori par chiar nebunesti inainte sa pornim cu o astfel de competitie cerem consultanta din partea salvamontului, visam traseul ziua pentru ca noaptea stam mai mult pe el, practic nu lasam nici un detaliu la voia intamplarii. Important e ca ne place ceea ce facem, punem suflet in toate activitatile acestea si se vede.”- Laurentiu Petreanu, vice-presendinte CAVJ

Punctul cel mai inalt al traseului competitiei se afla pe varful Iorgovanu (2014 m), munte in a carui pesteri, spune legenda, traia demult un balaur infricosator. Acesta o rapeste intr-o buna zi pe Ana sora cea mica a viteazului Iorgovanu iar drept pedeapsa eroul legendei, il omoara si ii cara lesul pe crestele muntilor, urma putand fi vazuta pana si azi de cei care bat aceste carari.

Pe 18 august vino si tu sa participi la o competitie inedita pe meleaguri de legenda: Iorgovanu Night Run.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress