TARE CA PIATRA #7

TARE CA PIATRA a ajuns acum la cea de-a 7-a ediţie şi va avea loc în Piatra-Neamț, în weekend-ul 21-22 iulie. Tare ca Piatra este un eveniment de proporţii uriaşe, care se axează pe Downhill, Skateboard, iar din acest an şi pe Streetball. Experţii în role şi BMX vor ţine demonstraţii pentru audienţi, încântându-ne cu cele mai hot trick-uri.
De-a lungul anilor, am încercat să realizăm un festival care să se afle permanent într-o perfectă simbioză cu cererile şi aşteptările concurenţilor, aşa că vă anunţăm că această ediţie vine la pachet cu un traseu permanent de downhill, cu un grad sporit de dificultate şi siguranţă totodată, iar skaterilor le promitem provocări inedite, care să poată oglindi cât mai realist talentul şi efortul acestora.
Pentru iubitorii şi practicanţii de baschet, premiera acestei ediţii, proba de Streetball, urmăreşte să lărgească orizonturile evenimentului şi să atragă şi sportivii dedicaţi acestui tip de competiţie.

Spiritelor încinse de competiţia celor mai buni dintre cei mai buni, atât din ţară, cât şi din vecinătăţi, le-am pus la punct şi un moment de „respiro”, petrecerea Tare ca Piatra. Aceasta va avea loc pe terenul de fotbal/baschet din incinta Ştrandului Municipal, începând cu orele 19:00 până când răsare soarele. Ne mândrim cu un line-up de excepţie, capul de afiş fiind rezervat pentru ȘUIE PAPARUDE şi DJ Gojira, fără să aibă nevoie de vreun fel de introducere, continuăm cu vedetele noastre locale, experte deja în incendierea publicului, UMBRA, SIDEWAYS şi MCB şi încheiem cu un after-party ca la carte, alături de armata noastră de DJ, Micro, Keeble, Electronic Rockers şi deja bine cunoscuţii şi de-ai casei, AdrianR şi Numele Meu. Intrarea la petrecere se face in baza bratarii de acces, pe care o puteti achizitiona la intrare, in valoare de 20 RON.

Ediţia 2012 a festivalului este organizată de Fundaţia Ileana în parteneriat cu Asociaţia Sportivă Shack, alături de BURN şi Radio Guerilla, cu sprijinul Primăriei Piatra-Neamț. De asemenea, ţinem să mulţumim pe această cale tuturor sponsorilor şi partenerilor media ce ne-au sprijinit şi fără de care acest festival nu s-ar fi putut realiza.
Pentru alte informaţii cu privire la echipa şi activitatea noastră, parteneri, sau orice alte detalii referitoare la regulament, înscrieri sau condiţii de participare, vizitaţi site-ul oficial al evenimentului, www.tarecapiatra.ro şi pagina noastră de Facebook (www.facebook.com/tarecapiatra.neamt).

Pe lângă festivalul “Tare ca Piatra”, dorim să anunţăm şi Tabăra Skate School, ce va avea loc în Ştrandul Municipal din Piatra-Neamt, în perioada 18-23 iulie.
Persoana de contact este Stan Laurenţiu Ciprian (Skate School) – 0766615493. Mai multe informaţii găsiţi pe www.sk8.ro sau pe pagina evenimentului (www.facebook.com/events/482416721772272/).

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress