Drop‘n’Roll Downhill Challenge

Drop‘n’Roll Downhill Challenge
International Mountainbike Competition
and
Alternative Freeride&Music Camp
Balea,Transfagarasan,Sibiu
16-19 august 2012

Asociația Sportivă DaPont vă invită în Balea, pe Transfagarasan, în perioada 16 – 19 august la ediția a 7-a, Drop’n’Roll Downhill Challenge. Drop’n’Roll este printre cele mai apreciate evenimente de mountainbike din scena de downhill din România, fiind creat pe conceptul “by the riders for the riders” . Acesta este o adevărată sărbătoare a mountainbikeingului românesc, prin participarea celor dornici de activitati alternative, din intreaga tara si chiar si din tarile invecinate, constituind un prilej de a savura activ, frumusetile pe care ti le ofera impresionanta priveliste a Carpatilor.

Evenimentul se va desfășura pe perioada a 4 zile. Primele două zile sunt rezervate acomodării și antrenamentelor oficiale, a treia zi este ziua de concurs, iar ultima zi este rezervată photoshooting-ului si relaxarii de orice fel. Traseul de concurs, construit in premiera nationala, pe versantul nordic a Fagarasului, porneste de la altitudinea de 1590m, iar accesul se va face cu microbuzele DropnRoll pe Transfagarasan. Traseul construit de Sunshine Shapers Crew are o lungime de 2.5km si o diferenta de nivel de 450 m. Finish-ul este situat in zona Balea Cascada, fiind unul din punctele de interes pentru spectatori, unde vor exista spoturi de comercializare food&drinks, iar atmosfera va fi întreținută pe toată durata concursului de către Dj-ei si MC.

Pentru cei care doresc sa ia startul in noul challenge Drop’n’Roll ,taxa de înscriere este în valoare de 180 lei si va asigura, accesul pe traseul DropnRoll si transportul de la Finish la Start in cele patru zile ale evenimentului, precum si acces in Riders Camp si la MusicFestival. Cei care se vor înscrie în avans pe site-ul oficial al competiției, www.dropnroll.ro, vor beneficia de o reducere a taxei, plătind doar 130 lei. Fondul de premiere va fi 3000 euro si va fi impartit intre primii 7 concurenți, Sambata seara, in cadrul festivitatii de premiere.

MellodgeCamp este tabăra de bază, si se afla pe partea stanga a Transfagarasanului la 45 km de Sibiu si 100 km de Brasov, dispunand de toate facilitatile unui camping, terase si food courts, plaja, teren sport, dusuri si toalete, punct de incarcare ( telefoane,acumulatori..). Pretul pentru acces in camping este de 50 lei pentru toata perioada festivalului. Concurentii vor beneficia de un spatiu special amenajat,denumit RidersCamp. În afara camping-ului cazarea se poate face la pensiunile din zonă. Pentru mai multe detalii ramane-ti pe canalele media ale evenimentului.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress