4Faust & The Brainwashing Machines @ Fabrica de Pensule

4Faust & The Brainwashing Machines

un spectacol al Companiei PASAJ

premieră | 12 iulie 2012, 20.00 h

Sala Studio, Fabrica de Pensule

Compania PASAJ, un laborator de spectacole experimentale la granița dintre dans, teatru, muzică contemporană, arte vizuale, vă invită să luați parte la premiera spectacolului de debut 4Faust & The Brainwashing Machines, din data de 12 iulie 2012, ora 19.00, în Sala Studio a Fabricii de Pensule.

Anterior premierei vor avea loc 5 repetiții cu publicul, urmate de discuții pe tema abordată de spectacol, ce vor avea loc in 3, 5, 7, 9, 11 iulie 2012, ora 19.00, în Sala Studio a Fabricii de Pensule.

Conceptul spectacolului pornește de la o realitate socială a izolării omului contemporan din ce în ce mai mult din realitate în virtual, în hiperrealitate. Câteva dintre întrebările esențiale pe care creatorii încearcă să le răspundă prin intermediul spectacolului sunt: De ce se mută omul contemporan din ce în ce mai mult din realitate în virtual, în hiperrealitate, de ce locuim din ce în ce mai mult în televizor sau în computer? Ce se întâmplă cu corpul unui subiect expus continuu fluxului de mesaje mediatice? Devine repetitiv, împrumută gesturi care nu-i sunt proprii, ce ritm, ce muzică are mișcarea sau nemișcarea unui asemenea corp? Spectacolul se folosește de instrumentele specifice artelor spectacolului pentru a atrage un semnal de alarmă în ceea ce privește pericolele consumului excesiv de virtualitate.

Regie | Concept instalație: Adriana Chiruță

Distribuția| Bodolai Balázs, Kovács Timea, Csongor Köllő, Cristina Secăreanu, Székely Ágota

Compozitor | Ovidiu Iloc

Artist vizual | Mihai Pataki

Scenografie | Adriana Chiruță, Árpád Debreczeni

Producător: Asociația Art-Hoc

Spectacolul 4FAUST & The Brainwashing Machines este un proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Alături de Editura ArtSpect și Centrul Internațional pentru Artele Spectacolului ARTHOC, Compania PASAJ este al treilea departament al Asociației Art-Hoc.

Parteneri: Fabrica de Pensule, Centrul Judeţean De Resurse Şi Asistenţă Educaţională Cluj

Partener media: Zile & Nopți

Pentru mai multe informații și rezervări:

office@arthoc.ro, 0742 86 29 21 (Ștefania Robu)

www.arthoc.ro/pasaj

facebook.com/4faust

Sala Studio, Fabrica de Pensule

Henri Barbusse 59-61, Cluj-Napoca

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress