Proiecte de Diplomă de Arhitectură @ Expo Transilvania

Prima expoziţie cu proiectele de diplomă ale absolvenţilor Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism va avea loc intre 10 şi 17 iulie 2012, la Centrul Expoziţional EXPO TRANSILVANIA din Cluj-Napoca.
Facultatea de Arhitectură şi Urbanism, din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, are onoarea de a vă invita la Expoziţia Absolvenţilor, organizată în urma sesiunii de susţinere a Proiectelor de diplomă, din anul universitar în curs. Prin acest eveniment se doreşte iniţierea unei tradiţii care să răspundă cu gratitudine demersului educaţional şi efortului creator, punând în evidenţă marea provocare pe care o reprezintă proiectul de diplomă pentru studenţii arhitecţi.
Diplomele absolvenţilor Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism propun o viziune proaspătă, inedită asupra oraşului în care trăiesc sau din care provin, imaginându-şi un mediu construit, o nouă societate, un nou orizont cultural şi o nouă identitate, apropiate lor. Proiectele propun o altă imagine a oraşului, precum şi noi relaţii între clădiri şi oraş, între spaţiul public şi privat, între spaţiul public şi clădiri, între clădiri şi spaţiile verzi.
Absolvenţii noştri s-au pregătit temeinic, timp de şase ani, pentru a desena proiectul lor ideal.
Va invităm, aşadar, să participaţi la bucuria împlinirii dorinţei lor de a deveni arhitecţi.

Program:
Marti, 10 iulie 2012, ora 1800 – VERNISAJ
Expoziţia se poate vizita
zilnic, între orele 11:00 – 20:00
dumninica, între orele 10:00 – 18:00
Partener:
SC EXPO TRANSILVANIA SA
Centrul Expozitional, Str. Aurel Vlaicu, f.n., 400690, Cluj-Napoca

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress