Delta Music Fest 2012

Editia a patra a Delta Music Fest ofera o experienta unica la Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra.

Intre 19 si 21 iulie vor avea loc o serie de concerte ecologice a caror energie electrica va fi generata de voluntari, prin pedalarea la biciclete. Sistemul, format din tandemuri care produc 300W fiecare, este fabricat integral in Romania. Concertele fac parte dintr-un proiect mai amplu realizat impreuna cu KiteBike.ro: o scena complet ecologica, plasata pe marginea apei, in Dolphin Camping.

In programul scenei eco este inclus un atelier de home-made music care isi propune sa invete cum se face muzica cu ajutorul obiectelor sau folosind propriul corp. Atelierul va fi urmat de un concert alaturi de trupa Late Summer.

Ce alte lucruri se pot experimenta la Delta Music Fest 2012:

• concerte pe scena principala: Kraak&Smaak (DJ set), Norzeatic si Khidja, Subcarpati, Gojira, Limun, Zicu & Ufe, Tzuc si Jo.E (Groove On) si invitatii lor.

• ateliere de reciclare creativa, sustinute de Incubator 107 in parteneriat cu Lets Do It Romania, prin care cei prezenti vor invata sa valorifice inteligent obiectele din jurul lor, gasindu-le o utilitate practica si o valoare estetica

• editia a doua a DJ Music School, unde 3 DJ aspiranti vor fi scoliti gratuit de Gojira si vor urca pe scena mare vineri 20 iulie (cei interesati se pot inscrie trimitand un mix de 30 minute la contact@deltamusicfest.ro)

• Treasure-Hunt pe biciclete, prin KiteBike.ro

• diverse activitati destinate comunitatilor care impartasesc aceleasi pasiuni, fie ca este vorba de fotografie, jonglerii, improvizatie, storytelling, zmee, masaj, petanc, caiace, yoga acrobatica, dans sau explorare de locuri noi.

Accesul este liber. Cazarea se poate face in Dolphin Camping sau in complexul de patru stele Green Village.

Toti cei care ajung la Sfantu Gheorghe de joi 19 iulie beneficiaza de campare gratuita in Dolphin Camping pentru toata durata festivalului. In plus, organizatorii pun la dispozitie si „corturi la cheie”, gata montate, cu izopren si sac de dormit – astfel, doua persoane pot plati cazarea pentru trei nopti de festival cu doar 150 lei.

Delta Music Fest este organizat de Fundatia Anonimul. Mai multe detalii pe deltamusicfest.ro.

via

un răspuns la Delta Music Fest 2012

  1. În programul scenei ecologice este inclus un atelier de home-made music, care îşi propune să înveţe cum se face muzica cu ajutorul obiectelor sau folosind propriul corp. Atelierul va fi urmat de un concert alături de trupa Late Summer.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress