Video: Mirror – primul videoclip Lights Out! @ Casa TIFF

Cu 2 zile înainte de lansarea oficială, trupa de indie/psychedelic Lights Out! vă învită la o proiecţie în avanpremieră a primului videoclip al trupei, realizat la piesa „Mirror”. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 30 iunie, pe terasa Casei TIFF, imediat după ora 21:45 şi va fi precedată de o discuţie relaxată cu trupa, de cocktailuri şi ceaiuri bune.

Clipul este filmat şi editat de Sebastian Florea şi va fi lansat online luni, 2 iulie. „Mirror” este extrasă de pe EP-ul „Patience”, lansat în aprilie la Fabrica de Pensule, şi poate fi găsită spre download, alături de restul discului, aici.
Youtube
Last.fm
Souncloud

un răspuns la Video: Mirror – primul videoclip Lights Out! @ Casa TIFF

  1. – L.O.S.T. Deşi este cea mai tânără trupa din cele 4 care vor susţine recitaluri pe 2 iunie la Ageless Club, L.O.S.T. este cea care vine cu cele mai solide nume de afară alături de care a prestat. Pornind de la excepţionalul concert din 2006 când, la doar doi ani de activitate L.O.S.T. deschidea concertul Obituary, mii de spectatori aveau să-i mai vadă pe scenele mari, alături de Behemoth, Dismember, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom şi Hammerfall. L.O.S.T. se pot mândri şi cu faptul că a fost prima trupă românească de metal care a cântat vreodată în Grecia (în 2007).

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress