Party: Caleidoscop Muzical @ Boiler Club

Un nou party original Boiler 23.06.2012 / 22:00 :
Caleidoscop Muzical:
DJ K-LU
DJ SAUCE

Vă salutăm voios și vă anunțăm că Boiler Club va înfăptui, începând cu sâmbătă,23 iunie, un nou concept original, îndrăzneț și revoluționar de petrecere intitulatCALEIDOSCOP MUZICAL.
După cum bine știți, Boiler Club este o sursă inepuizabilă de creație muzical-artistică și o vie mărturie a spiritului muzical revoluționar. Tocmai de aceea, văinvităm pe voi, fii și fiice ale patriei, să petreceți alături de noi și de un maestruincandescent al momentului – DJ K-LU!
Locul e deja propice. Boiler e la subsolul unei fabrici, actuală uzină artistică.Astfel, prin spirit de solidaritate și mult entuziasm, vom reînvia timpurile trecute,dar nu și uitate. Vom reîmbrăca blugii prespălați și încălța adidași albi originiali,vom trage fum dintr-un Kent lung și ne vom reaminti de muzica veche dansândpe ritmuri curajos înnoite.
Schimbul TREI va fi schimbul din care VREI să faci parte.
Prin acest nou concept de petrecere, CALEIDOSCOP MUZICAL, dorim să dămlumii un exemplu strălucit, să lăsăm urmașilor noștri o zestre de frumos și utilși să îi cinstim pe acei care, prin devotament și abnegație, rămân fideli BoilerClubului și muzicii de calitate.
Vă așteptăm negreșit într-un loc care promovează, cu stoicism și vitejie, muzicăinteligentă pentru oameni inteligenți!
Vă așteptăm la CALEIDOSCOP MUZICAL, prima ediției, sâmbătă, 23 iunie, la Boiler Club!

18+ ACCES LIBER
Linkuri:
12, 3.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress