CONCURS « CARNET DE CÃLÃTORIE »


CONCURS « CARNET DE CĂLĂTORIE »
21 iunie – 15 octombrie 2012

Carnetele de calatorie sunt o modalitate creativa si placuta de a “conserva” emotiile si descoperirile unei excursii. In plus, ele iti dau ocazia de le impartasi si altora sau de a reveni si reflecta asupra lor. Realizarea unui carnet de calatorie e un castig in mai multe sensuri: stradania de a-ti pune impresiile intr-un text sau intr-o forma vizuala le fixeaza mai bine in memorie; intentia de a face un asemenea carnet te face mai atent si mai receptiv pe durata calatoriei; nu in ultimul rand, acest carnet se poate transforma in biletul tau spre o alta destinatie – despre asta e vorba in cele ce urmeaza.

Povestind aventura ta intr-o ţara francofona printr-un carnet de calatorie fabricat de tine insuţi, poţi caştiga 300 de euro pentru o viitoare calatorie. E vorba de un proiect realizat in parteneriat de Institutul francez din Cluj-Napoca, libaria Carturesti si agenţia de turism Aerocenter.

Concursul « Carnet de calatorie » se adreseaza tuturor persoanelor majore cu reşedinţa in Romania. Carnetul de calatorie trebuie sa relateze un sejur intr-o ţara membra a Organizaţiei Internaţioale a Francofoniei şi trebuie redactat in limbile romana sau franceza. Alcatuite din texte si/sau ilustratii (desene, fotografii, obiecte lipite etc.), creaţiile vor fi evaluate atat din punct de vedere al valorii estetice şi creative, cat şi din punct de vedere al capacitaţii autorului de a transmite impresiile şi emoţiile traite. Data limita pentru inscrierea carnetelor in concurs este 15 octombrie 2012.

www.facebook.com/carnetdevoyage

Regulamentul complet: Regulamentul concursului

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress