Dream of tomorrow

Spectacol de dans butoh, degustare de ceaiuri și conferință de presă
Teatrul Independent ”Sala Mică” din Cluj vă invită sâmbătă, de la ora 19, la Opera Maghiară, la spectacolul de dans butoh ”Dream of tomorrow” al coregrafului japonez Hikaru Otsubo. Reprezentația va fi precedată, la ora 17,30, de o degustare de ceaiuri, organizată de firma clujeană ”Drumul ceaiului”.
Hikaru Otsubo este unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi de dans butoh, cu peste zece spectacole jucate în România în ultimii 15 ani, în special în cadrul Festivalului Internațional de Teatru ”Atelier”, unde a obținut de trei ori și Premiul pentru Coregrafie.
Dream of tomorrow, spectacolul de la Cluj al lui Hikaru Otsubo, este un mixaj de secvențe din multele sale spectacole jucate în România de-a lungul anilor, un semn de omagiu adus celei de-a 20-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru ”Atelier”. E un spectacol-colaj care arată evoluția artei lui Hikaru, rigoarea lui de coregraf, păstrând însă în tiparul vizual amprenta hieratică și stranie a dansului butoh, dansul protestului japonez.
Spectacolul durează 50 de minute. Biletele costă 30 de lei, respectiv 15 lei cu preţ redus și se pot cumpăra de la agenția Operei Maghiare (tel. 0264-593.468, program zilnic 10-13/16,30-18,30). Rezervări se pot face la: www.teatrulsalamica.ro, office@teatrulsalamica.ro, sau la tel: 0748-827.432.
Parteneri:Opera Maghiara, Drumul Ceaiului, Tipografia Arta, Antares.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress