Ascultă: Crocodiles – Endless Flowers

Dacă aş spune unui ‘exhaustist’ discografic veteran că de Crocodiles n-am mai auzit până acum, probabil că mi-ar sparge berea de faţă (aşa cum era să mi se întâmple de atâtea ori zilele astea). Aşa că nu o zic nimănui în faţă, ci aici, în lumina monitorului.

Zgomotos la prima audiţie, şi foarte melodios la a doua, Endless Flowers are atât de multe referinţe americane şi britanice încât n-aş vrea să le arăt cu degetul. Un album plin de idei găsite aiurea şi care totuşi reuşeşte să sune foarte interesant pe tot parcursul lui. Fiecare piesă are o melodicitate unică exploatată la maxim şi construită aşa încât aş putea spune că sunt imnice în sensul ăla în care înţelegem imnurile marca Arcade Fire. Şi ca să vă fac să-l ascultaţi măcar pe voi, cei care nu-mi striviţi beri în faţă orice prostie mi-ar ieşi pe gură, vă spun că dacă vă plac The Strokes, Girls, The Horrors sau Oasis atunci trebuie să apăsaţi play mai jos, de mai multe ori!

5 răspuns la Ascultă: Crocodiles – Endless Flowers

  1. Anu asta la TIFF mi-am dat seama ca treaba cu filmul si muzica e atat de relativa incat de acum incolo o sa mi dau cu parerea numai in nume propriu. . Daca-ti place sau nu ce canta astia cred ca tine si de ce ai mai ascultat pana acum, sunt umpic mai noisy si ruginiti dar in acelasi timp foarte melodiosi. Toba aia e splendida, dupa mine!!! Asculta si the horrors.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress