CĂRŢI DE-O ŞCHIOAPĂ – târg de carte si evenimente pentru copii


CĂRŢI DE-O ŞCHIOAPĂ
târg de carte si evenimente pentru copii

28 mai – 1 iunie 2012
librăria Cărtureşti Cluj

Campania Carti de-o schioapa este dedicata micilor cititori si se desfasoara intre 28 mai si 1 iunie in toate librariile Carturesti. In acest interval puteti achizitiona toate titlurile din oferta de carti pentru copii cu o reducere de 20%. In plus, pana la 1 iunie beneficiati de aclasi discount la comenzile online de jocuri si jucarii.

Organizam pentru cei mici si doua evenimente, la care ii asteptam cu drag:
marti, 29 mai 2012, ora 19:00 – SEARA DE POVESTI cu Rodica Tulbure
joi, 31 mai 2012, ora 19:00 – ATELIER DE ORIGAMI cu Silvia Lupuianu

Când spunem „cărţi de-o şchioapă” nu ne gândim la ditamai dicţionarele, ci la piticii cărora le sunt adresate. Şi, pentru a-i înţelege mai bine, încercăm să ne amintim ce ne plăcea nouă când eram copii. „Plăcea” avea pe vremea aceea un sens tare complex, în care se împleteau timbrul vocii care ne cufunda în somn, ilustraţiile pe care le priveam ore-n şir, mirosul dintre pagini şi, nu de puţine ori, gustul mat de celuloză. Mai era şi spaţiul gol de pe unele pagini, care-ndemna la intervenţi. După aceea magia descifrării primelor cuvinte. Şi, desigur, marea prietenie cu personajele – cu ele ne jucam, plecam în aventuri, inventam feluri noi de-a petrece timpul. Tot ele au început să ne desluşească, puţin câte puţin, lumea complicată a oamenilor mari. „Cărţile de-o şchioapă” cuprind lumi nemărginite, în care totul e posbil. De la Povestea lui Harap-Alb la Micul prinţ, de la Zâna Zorilor la Frumoasa şi bestia, de la Tom Sawyer la Harry Potter şi de la Insula Misterioasă la Jurnalul unui puşti, ele ascund comori pe care orice copil s-ar bucura să le descopere.

„Cartile de-o schioapa” cuprind lumi nemarginite, in care totul e posbil. De la Povestea lui Harap-Alb la Micul print, de la Zana Zorilor la Frumoasa si bestia, de la Tom Sawyer la Harry Potter si de la Insula Misterioasa la Jurnalul unui pusti, ele ascund comori pe care orice copil s-ar bucura sa le descopere.

un răspuns la CĂRŢI DE-O ŞCHIOAPĂ – târg de carte si evenimente pentru copii

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress