Concert Johnny King


Concert acustic Johnny King, urmat de un after party cu Johnny King si Dj Albert, o noapte in care aveti ocazia sa experimentati o ambianta reggae demna de serile tropicale din caraibe.
Sambata, 26 mai, ora 21:30.
Intrare libera

L`Atelier Cafe

Johnny King isi gaseste inspiratia in muzica congoleza din copilaria lui, si in elementele parcursului sau muzical, imbogatit de diverse stiluri si miscari muzicale variate.
Dupa „Babylon Invasion”, aparut in 2005 cu Askaar crew, in Elvetia, Johnny King revine cu un nou album numit „No More Stress”. Este un produs rezultat din colaborari cu muzicieni de mai multe orizonturi, culturi si origini diverse: Jamaica, Congo, Franta, Elvetia, Germania, Rusia si Romania. Albumul este o calatorie dar si un mix al emotiilor si povestilor vietii lui Johnny King… mix de stiluri si culori, trairile lui muzicale.
Albumul prezinta un vibe New-roots, pornind din Roots&Culture Reggae pana la Soukouss trecand prin Hip Hop, Dancehall, Soul si Gospel.. un groove afro-funky foarte prezent. Este variat in mesaje, dar un singur cuvant le reuneste pe toate: Dragoste.
No More Stress„.. deschidere catre celalalt si aspiratia spre a se simti mai bine:)

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress