Video: Paradise Garage Doi

De ce vă era frică n-aţi scăpat. A venit timpul să vedeţi ce aţi făcut la PG2. Ne revedem în 8 iunie!
PS: Duma aia cu inainte şi după Paradise Garage Doi e de la noi!

12 răspuns la Video: Paradise Garage Doi

  1. Dezgustator.
    Mediatizati toate tampeniile. Da-i incolo de ciudati, sa petreaca cum vor si sa-si imprastie videoul intre ei. Nu inteleg ce atata mediatizare. Esti ciudat? Du-te la party-uri de ciudati. E simplu. Nu-i nevoie de publicitate in exces, mai ales mai exista si oameni ca mine carora le creeaza repulsie.

  2. Repulsie fata de ce anume? Ti-am editat commentul pt vulgaritatile continute. Pls abtine-te si nu da play la video daca stii ce contine, ia o lamaie etc. Publicam ceea ce ni se pare interesant.

  3. Mie nu mi se pare dezgustător, doar incredibil de lame. Atât de lame încât ar fi marginal interesant sub aspect profesional dacă aş fi psiholog, sociolog sau antropolog.

  4. @larry: tu cred ca ai ratat partea aia cu „Da, stiu, sunteti superiori” spusa ironic (a fost editata). Sunteti trasi la indigo ma si aveti nevoia sa va simtiti speciali. N-aveti decat, dar simtiti-va speciali intre voi, nu-mi mai spamati retina. Oh, wait, nu puteti ca unu-i mai special ca altu’, cu asta va ocupati voi.

  5. Apropo. La Q&A despre cu ce e diferit Slicker de restul site-urilor cu evenimente Corina spunea ca nu are poze cu coolimea Clujului. Well, it does now. Nu doar poze ci şi filme. Deci nu mai e atât de diferit. Too bad.

  6. Hai rapid inca un personaj ca Mihai si putem pune de-o telenovela.

  7. Da, acum astia de la slicker nu mai sunt cool nefiind cool. wait, wh-.
    Gata ma, ultimul mesaj, prea imi dispar mesajele cum spun pizda. oh, wa-

  8. Cenzura suge cucu, iar evenimentele underground de stânga pot fi şi ele de-a-n pulea. Şi înjurătura-i vorbă, mai ales când eşti revoltat sau dezgustat. Da, tare dificil tre’ să fie să cenzurezi, mai ales la ce volum astronomic de comentarii are slicker. Respectiv 3-4 comentarii pe lună din care două îs ale mele.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress