Zmeida Spaţială


Zmeida Spaţială” – spectacol dupa Enciclopediei zmeilor de Mircea Cărtărescu
21 aprilie, ora 19:00
Uptown Arts Caffee

regia: Cristian Pascariu
jucată de: Diana Buluga, Raluca Lupan şi Tudor Danuş
ilustraţii de Tudor Danuş

A fost odată ca niciodată o lume ascunsă, o parte întunecată a basmelor; un ținut underground care găzduia fascinanta şi necunoscuta lume a zmeilor. Astăzi, în fața zdrobitoarelor dovezi, omul de rând trebuie să accepte existența acestei ființe, care dincolo de înfățișările caricaturale pe care Făt – Frumos și Prâslea cel Voinic i le-au conturat, poate fi o făptură inofensivă, delicată, sau chiar năstruşnică şi jovială. Sub atenta îndrumare a exploratorului Mircea Cărtărescu, trei doctori în zmeologie disecă şi tranşează într-o manieră jucăuşă şi amuzantă această entitate ținută în umbra voinicilor, fără de care basmele nu ar mai fi fost la fel! Vei fi surprins să afli că Universul este o farfurioară ce se roteşte rapid pe vârful degetului Ființei Supreme, că zmeii se luptă în înjurături cu efect și folosesc buzdugane din titan care nu pot fi detectate de radare, că principala monedă de schimb este scalpul sau că zmeii adoră literatura.
Diana Buluga, Ingrid Robu și Raluca Lupan „aruncă” în lumina reflectoarelor adevăratul protagonist al basmelor: ZMEUL, întorcându-l pe toate părțile și condimentându-l cu proiecții video manevrate de zmeologul cristian pascariu. Zmeiada spațială te va face să răspunzi involuntar la întrebarea „Mai credem în basme?” şi te va face să râzi în hohote exuberante.
Aşadar, ia-ți cămașa de forță, cravata de forță și costumul de forță și vino să zmeiești cu noi timp de o oră destinată copiilor între nouă şi nouăzeci de ani!

Cei care doresc să îşi rezerve unul dintre cele 90 de locuri disponibile, pot face asta sunând la numărul de telefon: 0749-972-451.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress