Japan Play Transylvania – Concurs pentru Bloggeri

Concursul constă în postarea pe blogul personal a unui răspuns la întrebarea „De ce vrei să participi la festival?”. Postarea va fi completată cu link-ul japan-play.com şi cu afişul concursului. Bloggerii sunt invitați să scrie oricâte postări doresc și, ulterior, să ni le trimită prin intermediul secțiunii contact de pe site-ul blogalinitiative.ro.

Juriul, format din reprezentanţi atât ai Japan Play, cât şi ai Blogal Initiative, va desemna câştigătorii, în funcție de creativitatea mesajelor, gradul de implicare în campanie și respectarea regulilor concursului.

Compania BenQ, lider pe piaţa locală a proiectoarelor şi aflată în Topul 4 al celor mai bine cotați producători de monitoare din România, este sponsor al festivalului cultural Japan Play Transylvania (JPT), care se va desfăşura în perioada 28-29 aprilie, la Cluj-Napoca.
La nivel mondial, compania BenQ este recunoscută pentru inovaţiile din domeniul imaginii digitale şi este lider pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP. În segmentul monitoarelor, compania și-a câștigat reputația în ceea ce privește dezvoltarea produselor pentru gaming, împreună cu jucători profesionişti. Astfel, BenQ oferă produse dedicate deopotrivă pasionaţilor de jocuri de strategie în timp real (RTS) şi de shootere (FPS).

Reamintim că locaţiile principale ale festivalului Japan Play Transylvania vor fi Casa de Cultură a Studenţilor, dedicată culturii moderne nipone, accesul aici făcându-se pe bază de bilet, şi Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor, dedicat exclusiv culturii tradiţionale japoneze, cu intrare liberă.

Câştigătorul premiului întâi se va învrednici cu titlul de foto-blogger-ul festivalului și va primi cadou aparatul foto mai-sus menţionat. Bloggerul poziționat pe locul al doilea va câştiga bilete pentru ambele zile ale festivalului. Pentru a afla mai multe detalii referitoare la concurs, reguli şi premii, accesați http://blogalinitiative.ro/campanii/foto-blogger-la-japan-play-cluj-napoca.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress