Expozitie foto: Victor Cristescu la JPT


Expoziţie foto: Victor Cristescu la Japan Play Transylvania
28, 29 aprilie
Turnul Croitorilor


Festivalul Japan Play Transylvania (JPT) va găzdui în zilele de 28 şi 29 aprilie o expoziţie de 20 de fotografii semnate Victor Cristescu, la Turnul Croitorilor din Cluj-Napoca.

Victor Cristescu este fondatorul Live Aeons Photography, nume sub care îşi desfăşoară activitatea de fotograf la numeroase evenimente live. Între iulie 2011 şi februarie 2012 au fost organizate 4 expoziţii ale fotografului Victor Cristescu, acestea bucurându-se de un feedback pozitiv din partea publicului.
Apariţia Live Aeons în cadrul festivalului JPT va aduce o galerie de 20 de imagini, ilustrând reprezentaţiile live ale toboşarilor trupei nipone Yamato, din cadrul concertului acestora în Polonia din 16 martie 2012. Trupa Yamato a fost înfiinţată în anul 1993, bucurându-se de un real succes în Japonia şi promovându-şi muzica prin turnee în peste 50 de ţări. Cel mai recent spectacol al grupului nipon se numeşte Gamu Shara – The Beat of Courage- un show unic, unde sincronizarea perfectă şi tehnicitatea interpretării se îmbină cu naturaleţea şi pontaneitatea mişcărilor. Instrumentele de percuţie japoneze, costumele tradiţionale şi dinamismul interpreţilor sunt o marcă culturală a tradiţiei nipone, surprinse cu succes în fotografiile lui Victor Cristescu.

Reamintim că accesul la Turnul Croitorilor în cadrul JPT va fi gratuit.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress