Victorie la Cluj

Aseară a fost meci la Cluj. “Universitatea” a jucat cu FCM Târgu Mureş.

Băieţii lui Sabău au condus foarte bine jocul în prima repriză, marcând în minutul 39 prin Ilyeş. După pauză în schimb, “U” parcă ar fi intrat cu forţe noi. S-a simţit intrarea în teren a lui Tony, sau poate  i-a încurajat faptul că au egalat. Au avut parte de o lovitura de la 11 metri pe care au transformat-o cu greu în gol (Cristea a ratat, dar mingea a ajuns la Păcurar care a înscris). Cert este că în urma acestui gol nimic nu se părea că i-ar mai putea opri. Au mai dat încă două goluri  (min. 54 – Grozav înscrie după un un-doi cu Tony, min. 89 – Tony înscrie în contra-atac).

Scor final “U” Cluj – FCM Târgu Mureş: 3-1.

PS:  vroiam să văd stadionul  şi nu se anunţa nici un concert care să mă intereseze, aşa că am ales să merg la un meci – fiindcă n-am mai fost niciodată şi-au şi jucat cu FCM Tg. Mureş, echipă care a venit de la mine de-acasă. Stadionul e foarte fain şi aştept concerte acolo, gazonul în schimb e într-adevar foarte prost – sărmanii jucători  au cam alunecat  şi picat în fund pe-acolo.

Oricum, a fost o experienţă unică. Un meci văzut din tribună n-are nici o legătură cu cel din faţa televizorului. Când s-a încins galeria de la “U” simţeai că pluteşti, iar meciul a fost un adevărat spectacol.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress