Marsul biciclistilor clujeni – Editia lunara martie 2012


Marsul biciclistilor clujeni – Editia lunara martie 2012 (a 54-a din seria “critical mass” inceputa ca serie lunara in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).
sambata 31.03. de la ora 15:00

Sunt bineveniti toti clujenii care au bicicleta. Intalnirea participantilor va fi, ca de obicei, in parcul I.L.Caragiale, langa Palatul Telefoanelor, cu acces din str. Baritiu), incepand cu ora 14:30.
Startul efectiv al marsului va fi la ora 15:00.

Traseul marsului, aprobat de catre Primarie si Politie, este: Parcul I.L.Caragiale – str.C-tin Daicoviciu – str.E.Isac – Calea Motilor – str. G.Cosbuc – al.Stadion – str.Uzinei Electrice – pista biciclisti de pe malul Somesului – bd.1 Decembrie 1918 – str.Miraslau – str. Fintinele – str. Al. Vlahuta – str.O.Goga – str.Mamaia – str.Dragalina – str.R.Ferdinand – Parcul I.L.Caragiale.

Actiunea are rolul principal de a transmite autoritatilor, publicului si presei un semnal in directia promovarii utilizarii bicicletei ca mijloc cotidian de transport in oras, componenta esentiala a mobilitatii urbane
durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala. Dincolo de acest scop militant este desigur si o ocazie de intalnire, cunoastere si pedalare
in comun a biciclistilor clujeni.
Se doreste si o dovada ca biciclistilor nu le este indiferenta atitudinea Primariei de continuare a ignorarii doleantelor lor, tot mai evidenta in ultima perioada: Nerefacerea infrastructurilor existente (neimprospatarea marcajelor pistelor si spatiilor de acumulare pentru biciclete, necorectarea problemelor legate de indicatoarele rutere specifice), necontinuarea lucrarilor de infrastructura aprobate in ultimii ani….
Detalii despre actiunea de sambata si despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe site-ul www.reactieinlant.ro , pe www.ccn.ro si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress