Cinemateca TIFF: Viata pestilor


La vida de los peces
joi, 15 martie, ora 20:00
Cinema Victoria

Andrés are 33 de ani și pare să aibă viața perfectă: a trăit la Berlin în ultimii 12 ani, lucrând ca jurnalist, călătorește în jurul lumii, descriind locuri și stiluri de viață, cu viziunea unui turist veșnic imparțial și intransigent. Acum, întors în Chile, țara lui natală, se află la petrecerea unui prieten, înconjurat de oameni pe care nu i-a văzut de când avea 21 de ani, mulți dintre ei buni prieteni deveniți acum aproape necunoscuți.

Reîntâlnirea cu viața pe care o lăsase în urma îl face pe Andrés să înțeleagă că nu-și încheiase nici pe de parte socotelile cu trecutul. Pe măsură ce noaptea continuă, începem să înțelegem că un eveniment tragic leagă acest grup, eveniment ce a determinat plecarea lui Andrés. Mai mult, la petrecere se află și Beatriz, fosta lui iubită, poate persoana de care are cea mai mare nevoie.APFR continuă în perioada 26 ianuarie – 29 martie 2012, la Cluj şi Sibiu, Cinemateca TIFF.

În fiecare joi seară, de la ora 20.00, la Cinema Victoria din Cluj-Napoca vor fi proiectate unele din cele mai importante producţii prezentate la ediţia 2011 a TIFF. Documentare incendiare, drame tulburătoare, comedii fascinante fac parte din selecţia Cinematecii, iar organizatorii speră ca prin această iniţiativă, să aducă cinematografia în atenţia unui public din ce în ce mai numeros.

Filmul a fost prezentat în 2011 la cea de-a 10-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania unde s-a bucurat de aprecieri venite atât din partea publicului cât și a presei de specialitate.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress