BLUE NIPPLE BOY


BLUE NIPPLE BOY
[BUCURESTI- INDIE/FUSION]

impreuna cu MOJO BARREL BAND din Cluj-Napoca
Sambata 17 martie, ora 22
Boiler Club
acces: 15 RON

Evenimentul pe facebook

Despre artisti:

Toata povestea a luat nastere la inceputul anului 2010 cand chitaristul trupei, Catalin Boltasu, a avut initiativa de a infiinta formatia. Alaturi de colegi din alte proiecte (toti instrumentisti) a reusit sa puna bazele trupei. Dupa cateva repetitii in formula initiala si multe auditii cu diversi vocali dornici sa faca parte din proiect, s-a aratat interesat Adrian Carciova. Si astfel, Catalin l-a cunoscut pe Adrian in cadrul unei auditii la sala de repetitie. Prima intalnire dintre cei doi n-a avut nici pe departe efectul pe care il cautau amandoi. A urmat un schimb de mailuri si multe discutii cu Adrian care dupa aproximativ o saptamana s-a hotarat sa trimita o inregistrare cu o linie de voce pentru ceea ce urma sa devina primul single oficial al trupei, Special Invitation.

Din acel moment, lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura. Practic s-a nascut prima piesa Blue Nipple Boy, toti membri de pe atunci fiind impresionati de vocea lui Adrian. La scurt timp, s-a ales si numele actual al formatiei, dintr-o lunga lista de 60 de nume si astfel s-a conturat intregul concept al trupei, folosit si astazi. Propunerea i-a apartinut lui Adrian.

Au urmat o serie de schimbari de componenta, au plecat unii, au venit altii, insa Catalin si Adrian au ramas tot timpul impreuna, gasind vibe-ul pe care il cautau si reusind sa lanseze in decembrie 2010 al doilea single al trupei – Womanman, alaturi de un nou tobosar si un nou basist, abia recrutati. Cei doi membri noi au parasit proiectul la scurt timp dupa lansarea piesei.

Aflati intr-o continua schimbare la nivelul membrilor, cei doi l-au cunoscut si cooptat in formatie pe percutionistul Gabriel Balasa. A urmat prima aparitie in public in formula de trio (Adrian – voce, Catalin – chitara, Gabriel – percutie) care s-a dovedit a fi un real succes pentru public.

Imediat dupa prima aparitie live, s-a alaturat trupei si basistul Adrian Neacsu. In formula de patru s-a inregistrat si a fost lansat cel mai recent single al trupei – Bear Comes Naked. Un produs diferit de celelalte single-uri Blue Nipple Boy, compus si interpretat in totalitate acustic.

In prezent, Blue Nipple Boy lucreaza la compozitii noi pentru albumul de debut alaturi de un membru nou, bateristul Alexandru Alexe.

www.facebook.com/pages/Blue-Nipple-Boy/135484266491040
http://www.youtube.com/user/bluenippleboy

http://www.myspace.com/bluenippleboy
http://www.reverbnation.com/bluenippleboy
http://soundcloud.com/bluenippleboy

Mojo Barrel

The magic. The charm. The blues. The inspiration. The creative trigger. The talent.

The place where it all begins, blends, becomes and finally … breaks through!

Trupa a luat naștere oficial în aprilie 2011 prin colaborarea a mai multor pasionați din diverse domenii muzicale pentru a realiza acest proiect.

Genul muzical abordat este o combinație a stilurilor blues, funk, rock (indie rock, alternative) atât în compozițiile proprii cât și în coveruri. Artiștii ce au influențat creativitatea grupului sunt: Muddy Waters, B.B. King, The Doors,The Beatles, Led Zeppelin, Bob Dylan, The Police, Tom Waits, Dave Matthews Band, John Butler Trio, Black Keys.

Primul album, self-entitled Mojo Barrel, este în lucru și va fi finalizat în curând.

În palmaresul grupului se pot remarca participări la festivalurile Peninsula – Talent Stage, FânFest Roșia Montană și alături de trupe cum ar fi
Persona, OCS și Toulouse Lautrec.

www.mojobarrel.com
www.youtube.com/MojoBarrel
www.facebook.com/mojobarrel
www.myspace.com/mojobarrel

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress