Marşul bicicliştilor clujeni – Ediţia lunară februarie 2012


Sâmbătă, 25 februarie 2012, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 53-a din seria “critical mass” inceputa ca serie lunara in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).

Sunt bineveniti toti clujenii care au bicicleta. Intalnirea participantilor va fi, ca de obicei, in parcul I.L.Caragiale, langa Palatul Telefoanelor, cu acces din str. Baritiu), incepand cu ora 14:30.
Startul efectiv al marsului va fi la ora 15:00.

Actiunea are rolul principal de a transmite autoritatilor, publicului si presei un semnal in directia promovarii utilizarii bicicletei ca mijloc cotidian de transport in oras, componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala. Dincolo de acest scop militant este desigur si o ocazie de intalnire, cunoastere si pedalare in comun a biciclistilor clujeni.

Se doreste si o dovada ca iarna nu este o piedica in calea circulatiei cu bicicleta atunci cand carosabilul nu este acoperit cu gheata sau zapada – si asa ar si trebui sa fie daca autoritatile locale s-ar preocupa de deszapezirea pistelor de biciclete, in loc sa permita depozitarea zapezii chiar pe piste, desi nu au inlaturat sau acoperit indicatoarele de „pista de biciclete cu utilizare obligatorie”.

Traseul marsului, sub rezerva aprobarii lui de catre Primarie si Politie, este: Parcul I.L.Caragiale – str.C-tin Daicoviciu – str.E.Isac – str. P.Maior – p-ta L.Blaga – str.Republicii – str.A.Iancu – p-ta T.Cipariu – p-ta Stefan cel Mare – p-ta A.Iancu – Calea Dorobantilor – str.Petofi Sandor – bd. 21 Decembrie 1989 – p-ta A.Iancu – str.Cuza Voda – p-ta M.Viteazu – str.Regele Ferdinand – Parcul I.L.
Caragiale.

Detalii despre actiunea de sambata si despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe site-ul www.reactieinlant.ro , pe www.ccn.ro si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress