Last of the Famous. 3rd Edition


Last of the Famous. 3rd Edition
Sâmbătă, 17 Decembrie, ora 22:00
Intrare: 5 Ron
Flying Circus Pub

Flying Circus Pub vrea să împingă limitele curiozității tale puţin mai departe. Cine e omul din spatele cortinei? Cine este cel care a reuşit să te ţină o noapte întreagă pe ringul de dans? E solistul trupei tale preferate? Sau e persoana cu care ai baut o bere zilele trecute? Toate aceste întrebări vă vor împânzi cu siguranţă creierul la petrecerea The Last of the Famous. Dj-ul îl vom face nevăzut pentru că știm că, „legat la ochi”, ți se vor amplifica simțurile. Muzica trebuie readusă în prim-plan! Îți propunem, asadar, resuscitarea canalelor de percepție pentru ca muzica sa fie trăită, fiindcă ea e adierea care te surprinde când, metamorfozată în vers, rescrie istoria lumii.
Dacă ochii tăi sunt încă atrași de etichetă, află că playlistul este bine ales, astfel încât genuri precum Indie Rock, Indie Pop, Post Punk, New Wave, Electronica sunt integrate perfect în circuitul Last of the Famous. Nu suntem în măsură să vă spunem dacă veţi afla răspunsurile şi nu vrem să vă stricăm surpriza, însă un lucru este cert: o să aveţi de-a face cu cea mai bună selecţie de muzică indie pe care aţi întâlnit-o până acum la vreo petrecere din Cluj Napoca!

În cazul în care toate acestea te-au făcut curios, recomandarea este ca în 17 decembrie, înainte să pornești înspre Flying Circus Pub, cotidianului să-i declari răspicat: ,,I love you, but I’ve chosen Saturday!”

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress