Culture Action Days

În perioada 13-15 Decembrie 2011, AEGEE Cluj-Napoca celebrează cultura şi limbile străine prin evenimentul Culture Action Days.

Culture Action Days este un proiect iniţiat de AEGEE Europe şi implementat în mai multe oraşe ale Europei, printre care şi în Cluj, începând de anul acesta.

Aşadar, clujenii sunt asteptaţi pe parcursul a celor 3 zile de eveniment la seri de teatru, muzică, poezie, speed-reading, târguri, worksop-uri şi expoziţii.

Limbile străine vor fi promovate în cadrul zilei de 15 decembrie, dată aleasă pentru a reprezenta Ziua Europeană a Limbilor Străine/European Day of Languages. Celebrarea acestei zile a devenit deja o tradiţie în AEGEE Cluj-Napoca, asociaţia organizând în fiecare an un eveniment asemănător.

Programul detaliat îl găsiţi mai jos.

Program Culture Action Days

13.12.2011

10.00-16.00: Târg handmade + Workshop – Sisters Café

19.00: Édith Piaf (one woman show, trupa Gaudeamus) – Casa Municipală de Cultură

Distribuţie: Anca Lăcusteanu, Regie: Sorin Misirianţu

21.00: Speed reading (speed dating, dar fără dating şi despre cărţi) – Sisters Café

14.12.2011

18.00-21.00: Workshop Trash Art – Act Café

Workshop Benzi Desenate cu Glorioasa Fanzină – Act Café

21.00: Concert folk şi recital de poezie – Zorki Photo Café

15.12.2011

16.00-18.00: Dezbatere publică – Facultatea de Studii Europene, sala Robert Schuman

Tema: „Subvenţionarea culturii – pro sau contra

18.00-21.00: European Day of Languages – High Life Café

Participanţi: British Council, Centrul Cultural German, Centrul de Limbă şi Cultură Poloneză, Catedra de Maghiară, Biblioteca de Portugheză, Secţia de Norvegiană, Lectoratul de Limba Finlandeză, Institutul Confucius, Bridge Language Study House

22.00: Karaoke intercultural – Malţ Café & Bar

AEGEE Cluj-Napoca s-a constituit în 9 Mai 1991, de ziua Europei, marcând astfel idealul organizaţiei, de liberă mobilitate şi eliminare a prejudecăţilor legate de diferenţele istorice si sociale ale Europei Centrale şi de Est. Asociaţia a fost prima antenă AEGEE Europe din România şi printre primele din Europa Centrală şi de Est. Organizaţia are statut de antenă autonomă, nonprofit şi se bazează pe munca voluntară a membrilor săi.

Organizaţia noastră are o orientare multiculturală şi interdisciplinară, numărând membri de la toate facultăţile şi universităţile din Cluj-Napoca cât şi din alte oraşe. Astfel, AEGEE Cluj-Napoca se adresează tuturor studenţilor indiferent de profilul lor academic, încurajând în acelaşi timp schimburile culturale şi oferind posibilitatea de a cunoaşte alţi studenţi din culturi şi ţări diferite, de a organiza şi susţine proiecte împreună, de a promova o Europă unită, fără prejudecăţi.

Printre principalele principii şi valori promovate se numără cooperarea interstudenţească, voluntariatul, comunicarea şi munca în echipă. În acelaşi timp, susţinem principalii piloni AEGEE Europe: schimbul intercultural, pacea şi stabilitatea, educaţia superioară, cetăţenia activă.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress