Concert Speak Floyd


Concert Speak Floyd
2 decembrie, ora 22.00
FLYING CIRCUS PUB
Intrare: 20 RON

Speak Floyd este singurul tribute-band Pink Floyd din România şi s-a înfiinţat în ianuarie 2010 la Cluj, având în componenţă muzicieni cu experienţă:

  David Bryan (Hotel FM)-vocal
  Sandy Deac (Kappa,Desperado) – clape, voce, acoustic & electric guitars, lap steel guitar
  Kovacs „Kovi” Laszlo (Kappa,Desperado) – electric & acoustic guitars
  Razvan „Vava” Rotis (Razvan Krivach band) – tobe şi percuţie
  Kolumban Zoli (De La Funk, Yesterdays) – bass
  Edi Raita (LeeQuid) – clape
  Lazar Rudy (Gaio Jazz Band) – saxofon

Proiectul a pornit ca o expresie a pasiunii membrilor săi pentru muzica şi mesajul maeştrilor muzicii progressive: Pink Floyd. După o periodă de circa 6 luni, timp în care au avut loc repetiţii zilnice şi o definire a repertoriului, trupa Speak Floyd debutează la Motor Bike Party de la Bacău.

După 30-35 de ani, muzica celor de la Pink Floyd este în continuare savurată de un public numeros, ceea ce a făcut ca toate concertele tribute-bandului Speak Floyd să se desfăşoare până acum cu casa închisă. Speak Floyd a mai concertat la Oradea, Cluj, Suceava, Baia Mare, Tg.Mureş şi Bucureşti. Fiind o trupă tribut, Speak Floyd nu îşi propune decât să diversifice spectacolul prin inserarea unor elemente vizuale deosebite iar pe viitor, show-urile vor fi structurate pe albume aparţinând diverselor perioade. Un spectacol al trupei Speak Floyd se desfăşoară pe parcursul a aproximativ 1 oră şi 45 minute şi cuprinde piese de pe albumele “Dark Side of the Moon”, ”Wish you were here”, The Wall”, ’Momentary Lapse of reason” şi “Division Bell”. În tot acest timp, are loc o proiecţie video sincronă, creată de artistul clujean Călin Chiorean care este responsabil si de elaborarea ID-ului vizual Speak Floyd.
În premieră veţi putea asculta în Flying Circus piesa „Hey You”.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress