Etapa VI Clujul pedalează (utlima etapă)


Avem placerea de a va anunta ca au inceput inscrierile pentru ultima etapa din Campionatul Clujul Pedaleaza 2011.
Inscrieri aici: http://clujulpedaleaza.ro/inscrieri/regulament/1
La aceasta etapa vom desemna si CAMPIONII anului 2011!
Aceasta etapa va avea loc dupa lasarea intunericului incepand cu orele 16:00 primul Start. Obligatoriu trebuie sa aveti: casca, far sau frontala, stop.
Categoriile de copiii vor incepe cu orele:12:00
Premierile vor avea loc la Polus Center imediat dupa terminarea categoriilor (aproximativ orele:20:00).In inima Ardealului, intr-o zona cu aparenta atemporala, se gaseste, probabil, cel mai misterios loc din Romania. Multa cerneala a curs pe margine subiectului padurii Hoia-Baciu, la fel cum multi pasi ai curiosilor au strabatut aceasta poarta intre lumi, in speranta surprinderii unei farame de paranormal. Unii dintre ei au avut intr-adevar parte de experiente inexplicabile care provoaca fiori reci chiar si celor curajosi.
Padurea Hoia-Baciu, este cu siguranta cea mai faimoasa locatie din Romania, unde au fost investigate si analizate o serie de fenomene absolut inexplicabile. Zona in sine a devenit cu adevarat celebra pe mapamond de abia in anul 1968, cu toate ca localnicii stiau de existenta sa inca din cele mai vechi timpuri, ferindu-se de ea ca de un loc rau, unde se intampla lucruri peste puterea de intelegere a omului obisnuit.Fenomenele inregistrate in padurea Baciu nu sunt singulare pe mapamond. Harta locurilor de pe Terra care contin zone cu fenomene asemanatoare, cuprinde si Desertul Mojave si Gloful Breeze din Statele Unite, La Spezia-Arenzano din Italia, Valea Hessdalen din Norvegia, Belo Horizonte din Brazilia, Muntele Kailasa din Tibet. Cu toate acestea, padurea Hoia-Baciu este considerata de toti marii parapsihologi , drept cel mai important areal al manifestarii fenomenelor parapsihologice de pe intreaga planeta.

De ce sa te deplasezi in SUA, Norvegia, Brazilia mai bine hai in Cluj sa vedem impreuna daca toate astea sunt adevarate te asteptam in data de 05-11-2011.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress