Art By Chance

Cel mai mare eveniment artistic în spaţiu public poposeşte anul acesta în România, în exclusivitate la Tuborg Green Fest Peninsula! Festivalul de foarte scurt metraje se desfăşoară în peste 200 de oraşe, pe mai mult de 200.000 de ecrane.

Cea de a treia ediţie a Art by Chance are loc în Austria, Argentina, Belgia, Brazilia, Canada, Danemarca, El Salvador, Franţa, Germania, India, Indonezia, Italia, Japonia, Lituania, Luxemburg, Malaesia, Portugalia, Qatar, Spania, Olanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, SUA, şi, pentru prima oară şi în România, doar la Tuborg Green Fest Peninsula.

Publicul celui mai mare festival din România va putea viziona 23 de filmuleţe cu o durată de 30 de secunde, fără să fie nevoit să intre într-o sală de cinema. Conceptul Art by Chance este ca trecătorii să descopere, din întâmplare, peliculele, motiv pentru care evenimentul se desfăşoară în aeroporturi, staţii de metro, restaurante, centre comerciale şi la festivaluri.

La Tuborg Green Fest Peninsula foarte scurt metrajele vor putea fi văzute înainte, în timpul şi după concerte, pe ledurile de la scenă, respectiv, începând cu data de 11 august, pe ecranul din centrul Târgu Mureşului.  Nu doar cel mai mare festival din România ci şi Creamfields (Spania) şi OFF Festival (Polonia) s-au alărurat proiectului.
Filmele Art by Chance 2011:

A Clockwork Blossom
/ Yassmin Yaghmai / Italy
Brain Eater / Shenja Berline / Belarus
Breathe In-Out / Nina Peter / Germany
Cast Iron / Yağız Mehdiabbas / Turkey
Change Is About / Stefano Bagnoli / Italy
ClimateSocks / Niklas Ben el Mekki / Germany
Cognite / Milos Obradovic / Italy
Currency and the Future / George Sikharulidze / USA
Democreative / Semih Uzunlar / Turkey
Fade Up / Miro Mastropasqua / Germany
Green Peas / Sergey Yazvinsky / Russia
Growing / David Köhlmeier / Austria
Hope / Sebastien Ginestra / France
Illusions / Nicola Gastaldi / Italy
Keep on Trying / Lee Daniels / Brazil
Manhattan 4.33pm / Lizzie Oxby / UK
Minor CHANGES / Frank Bertram / Germany
Mousetrap (Change user) / Eckhard Kruse / Germany
Offlive / Dennis Schnieber / Germany
Primitive (love) / Dimo Petrov Trifonov / Bulgaria
Sleepyhead / Nenko Genov / Bulgaria

Alături de Art By Chance la festival revin filmele Festivalului de Scurt Metraje Alter-Native, precum şi prima ediţie a Peninsulei Dependenţilor de Trailere – aici, cei interesaţi, vor avea parte de un maraton de 3 ore de trailere.

Totodată, alături de selecţii de filme artistice care vor fi proiectate zilnic la Port.Ro Movie & Dance Tent, pe 28 august va veni, pentru prima oară în România, un film de Oscar: Susanne Bier: In a Better World (Într-o lume mai bună), 2011, 113’ – pelicula ce a obţinut premiul Oscar în 2011 pentru Cel mai bun film străin.

un răspuns la Art By Chance

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress