Festivalul Miraje

În perioada 14 – 15 iunie 2011, începând cu orele 18:00, vă invităm la cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Cultural Miraje, la Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca!
Intrare liberă!

În cei trei ani de existenţă, scena mirajelor, a devenit recunoscută prin faptul că găzduieşte spectacole variate, interpretate atât de tineri cu diverse dizabilităţi, cât şi de amatori sau profesionişti din domeniul artei, promovând astfel egalitatea de şanse.
La această ediţie vor participa aproximativ 150 de tineri din instutiţii pentru persoane cu şi fără dizabilităţi. Va fi prezentă şi Compania de Teatru „Viceversa”, câştigătoare a marelui premiu al Festivalului de Artă dramatică „Radu Stanca” şi interpreta de folk Magda Puskas.
Ediţia aceasta va avea pe lângă obişnuitele spectacole şi un concurs foto pentru amatori, cu tema: „Cel mai frumos Miraj”. Astfel, cea mai bună fotografie din cadrul festivalului va fi premiată şi publicată în presa locală.

Pentru mai multe informaţii, puteti accesa pagina de facebook a festivalului: www.facebook.com/FestivalulMiraje. Regulamentul concursului foto îl puteţi găsi la secţiunea „notes”.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress